Logg inn

J16 hjemme mot Isfjorden/Åndalsnes - 5. feb

Alle bilder: Sølvi Rekdal Alle bilder: Sølvi Rekdal

I dagens møte sjokk-åpnet Isfjorden/Åndalsnes, og gikk tidlig opp i en firemåls ledeles.
Begge lag fikk etterhvert etablert relativt gode forsvar og godt keeperspill, men forskjellen var nok først og fremst stang ut eller rett på keeper i angrep for våre jenter. Det ville seg liksom ikke, og med en motstander som tok våre jenter på det de kan best - kontringer - så ble det en tung første omgang med en klar 7 - 14 ledelse for bortelaget.

Andre omgang fortsatte som første, men det var tydelig at mønsteret hadde endret seg. Keeperen vår hadde en god første omgang, men om enn kanskje enda bedre første del av andre. I tillegg begynte skuddene å komme mere innafor stengene, og ikke minst bedre plassert. Flere gode innspill til strek gjorde også sitt til flere fine mål.
Jentene kom etter hvert helt opp i ryggen på bortelaget, kansje spesielt etter en periode med meget offensivt forsvar. Kontringene våre - særlig fra vingene satt bedre. Ved ca. 10 minutter igjen av kampen var jentene bare tre mål bak, men plutselig snudde det, og bortelaget dro fra igjen. Kampen endte med en 21 - 27 seier til bortelaget. Men jentene har fremdeles et godt tak om andreplassen på tabellen, 4 poeng forran tredjeplassen.

Geirr Eggen.