Logg inn

Damelaget hjemme mot Bergsøy 2 - 25. jan.

Damelaget tok i mot Bergsøy 2 som pr. nå ligger nederst på tabellen.

Damene starter bra, og gikk rett i ledelse. Det ble tidlig klart at dette ville bli en relativt lett match for damene, og etter 20 minutt sto det 14-7. Men da begynte det å kladde en hel del, og Bergsøy kom sterkt tilbake. Det ble ett mål til på 10 minutt (straffe) for damene, mens Bergsøy tok kraftig innpå 1il 15-12 til pause.

Etter pause ble det veldig raskt klart at det var gitt noen beskjeder i garderoben. Plutselig var tempo i både angrep og forsvar på det nivået vi er vant med, og det ble en rekke konrtinger som førte damene opp i en trygg 26-14 ledelse allerede etter 15 minutter. Underholdningsverdien i andre omgang var hevet ganske mange hakk, og det ble etterhvert en meget fin og fortjent 31-18 seier til damene.

Spesielt hyggelig var det at Synne Klokset fra J16 laget fikk sine første minutter på damelaget i denne kampen. Synnes satte umiddelbart sitt preg på kampen med et tøft og konsist forsvar. Hun var også fullt på høyde i angrep, og fikk æren av å score sitt første mål for damelaget med en perfekt utført straffe.

Geirr Eggen.