Logg inn

Damelaget borte mot Hareid og Ørsta - 20. jan.

Damene dro til Sunnmøre for å spille to kamper på lørdag. Grunnet skader og sykdom ble troppen noe mindre en planlagt, men laget hadde likevel tro på at dette skulle være mulig.

HAREID
Kampen mot Hareid ble som forventet. Damene kontrollerte kampen fra start, med fokus på å holde tempo og flyt, uten å slite seg fullstendig ut. Med en keeper og to utespillere i innbytte, byttet laget hyppig og skiftet rundt på alle spilleplasser.
Til pause viste stillingen 7-14, og damene valgte å senke trykket med tanke på neste kamp. Med alle utespillere på skåringslisten, og en god siste skanse så vi oss fornøyd med en 20-34 seier.

ØRSTA
Selv om vi ikke følte at vi hadde brent kruttet mot Hareid, hadde det nok mer å si enn vi skulle ønske i kampen mot Ørsta.
Med et mannskap på 8, kun en keeper i innbytte, ble vi rett og slett for små i Ørstahallen. Vi ga oss likevel ikke uten kamp, og den var spennende godt ut i andre omgang. Ørsta gir oss juling fra start, og er tøffe i forsvar. De skaffer seg en luke iløpet de første 15 min, og vi tar timeout. Vi bestemmer oss for å legge om taktikken, satse mer på skudd bak fra banen, og avtaler å gi skytterne fra Ørsta mer press. Taktikken fungerer og til pause ligger vi kun to bak (14-12).
Vi fortsetter jobben etter pause, og ligger på det beste ett mål bak Ørsta. Når vi møter ett flatt og tøft forsvar som dette, er det viktig å ha gode skyttere som kan bidra bak i banen. Astrid viste seg å være viktig i siste kamp, og satte imponerende 16 mål fra distanse. Etterhvert tappes vi for krefter og Ørsta siger fra. Kampen ender (33-26).

Caroline Gjelsten.