Logg inn

J15 og J16 med fire kamper i helga

Lørdag 4.1. åpnet jenter 15 andre halvdel av sesongen med seier mot Volda i Voldahallen. Vi var på fra start, og tok tidlig en klar ledelse med kompakt, aggresivt forsvarsspill og presisjon fremover. Utover i omgangen hever Volda seg, mens vi gjør en del feil i begge ender av banen. Det ble en mer jevnspilt avslutning på omgangen, og laga gikk til pause på stillingen 8-11. Andre omgang forsetter i samme trenden, og Volda spiser etterhvert opp vår ledelse. Det ble en ujevn prestasjon av oss. Men med godt keeperspill, og en god start på kampen vinner vi til slutt 17-18.

Søndag 5.1. spilte jenter 15 årets første hjemmekamp i Vestneshallen mot Haram. Vi går ut i bra tempo, og får få utfordringer i begge ender av banen. Vi drar jevnt og trutt i fra med godt forsvar og gjennombruddskraft fremover. Til pause leder vi 15-7. I andre omgang øker vi tempoet og får satt et mer aggresivt forsvarsspill. Vi fortsetter å øke ledelsen, og vinner til slutt komfortabelt 32-13. En solid avslutning på en kjekk og spennende håndballhelg.

På lørdag ettermiddag møtte J-16 Bringlaget Valder på hjemmebane. Valder har vunnet sine 3 første kamper i Bringserien og alt lokalt til nå. Vi starter bra, men det viser seg at det blir vanskelig å holde nivået til jentene fra Valder. Med bra forsvarsspill og en god keeper blir resultatet til slutt 16-26.

Søndag møtte vi Kristiansund sitt Bringlag. På bortebane tapte vi med 14 mål. Målet for kampen var å ta med seg mye av det gode spillet fra lørdag. Det lykkes vi godt med. Vi tok føringen fra start og holdt den stort sett gjennom hele kampen. Kampen endte 26-20 i favør Vestnes.

Geir Håvard Ellingseter & Roger Malme.

(Bilder: Sølvi Rekdal & Geir H. Ellingseter)