Logg inn

Sterk hjemmeseier til Damelaget - 4. jan.

Damelaget møtte Valder/Godøy 2 i returkamp i dag. Forrige møte endte med en solid borteseier for damelaget (27-39), og det var en viss spenning om de greide å gjenta dette resultatet i dag.

Damene tok tidlige både ledelse og kontroll, og mot et ungt og noe urutinert Valder/Godøy lag ble det tidlig klart det dette var en kamp VVIL ville vinne. Som vanlig kjørte damen med raske angrep fra start til en fire-måls ledelse. Midtveis i første omgang hadde damene en seksmålsledelse, før Valder/Godøy fikk fart og mer kontroll på ballen, og var flere ganger kun ett mål bak i slutten av første omgang.

I andre omgang satte damene et ytterligere press i kampen, og med en tydelig forsterkning av en spiller som kom rett i fra jobb ble det egentlig en grei 11-måls seier til damene, med sluttresultatet 37-26. Få tekniske feil i angrep, mange raske kontringer og til tider et godt forsvars og keeperspill bidro sterkt til dette resultatet. Publikum fikk sitt, og det ble høyt og tydelig besvart fra tilskuer med at "No koooser vi oss"...

Dagens toppsorer ble Kristin med 10 mål, tett fulgt av Caroline med 8, og deretter Krsistine og Astrid med 7 mål. Silje og Tuva med 2, og Rikke Sofie med 1 mål.