Logg inn

Juleturnering i Vestneshallen

Onsdag 11/12 var det i tradisjon tro duket for juleturnering i Vestneshallen, i regi av damelaget. Det ble julestemning med nisseluer, julebakst, gløgg og grøt sponset av Vestnes Fjordhotell. Turneringens startet med at de flotte minihåndballspillerne våre som spilte mot hverandre, og deretter spilte alle aldersbestemte lag mot sine respektive foreldre/trenere/søsken/oppmenn. Det ble mye show da foreldre fikk handicap som å måtte sette seg ned før kast, kaste bak ryggen eller snurre rundt før de skulle kaste ballen. Det var stor oppslutning blant foreldre, søsken, trenere og oppmenn som stilte opp for å matche håndballjentene på alle alderstrinn. Det var til og med besteforeldre med! Til slutt i turneringen var det årets showkamp mellom sponsorer og damelaget som gikk av stabelen. Her var både Vestnes Fjordhotell, Rema 1000, Vik Elektro, Sport1 Tomra, Fargerike Sivertsen, Fitnessfabrikken og LH print og design representert. Fantastiske sponsorer som tar seg tid til litt juleshow!

En slik dag viser sann idrettsglede og konkurranseinnstinkt hos både store og små. Det er gøy med håndball og det er gøy å se at det er så mange som ar turen i hallen for å fylle tribunene en onsdags ettermiddag i førjulsstria. Anledningen ble også brukt til å dele ut Ungdomsstatuetten til forbildet Silje Rekdal som fikk denne prisen for sin innsats, holdninger og utvikling over flere år. Hun har representert klubben på både fylkessamlinger, regionale samlinger og på landslagssamling for J04.

Damelaget vil takke for deltakelsen og innsatsen til både mini-gutter, mini-jenter, alle aldersbestemte lag, foreldre, søsken, oppmenn, trenere og ikke minst sponsorer som sporty stiller opp og lager show i hallen.

Silje Sivertsen Bergslid.