Logg inn

J12 på DNB Cup Trondheim 2018

VVIL - Charlottenlund1  6-8
Fredag 27.4 spilte jenten sin første kamp i Cupen. Jente spilt godt. De har et helt utrolig godt forsvar, tetter godt igjen og ødelegge sjangrene til motspillerne. Jentene er noe slitne etter den lange reisen, men spiller likevel godt. Dessverre endte kampen 6-8 til et friskt og uthvilt lag fra Trondheim.

Fiskarstrand - VVIL   8-11

På Lørdag stilte vi sterke og uthvilt opp på dagens første kamp. Vi fortsetter det gode forsvarsspillet, men nå har vi mer energi til å angripe også. Mange flotte scoringer. Og vi vinner 11-8 over Fiskarstrand.

Kolsås - VVIL   3-8

Litt senere på dagen er vi klar igjen. Denne ganger eig vi banen, jentene går knallhardt ut. Jentene fortsetter det gode forsvarsspillet, Kolsås møter en vegg når de angriper. Vi vinner 8-3 over Kolsås og er dermed videre til A-sluttspillet.

VVIL - Bønes1.   9-10

Dette ble den desidert mest spennende kampen på hele cupen for vårt vedkommende. Hvilepulsen på supporteren kunne umulig være under 200 for hele kampen. Vi spilt 8.dels finale mot noe som virket som et toppet lag fra Bergen. Jenten var klar for kamp og ga alt for å komme videre. En stund var vi 2 mindre spillere, og like vell greide vi å holde forsvarsmuren. Ikke en scoring fra motparten, når vi hadde 2 ute. Og vi greide til og med å få inn ett mål. Etter første omgang står stillingen 9-9 så det må ekstraomgang til, der  skulle det spilles til første mål. Jentene fortsatte det kjempe gode spillet, selv om vi var en under til å begynne med. Spillet rullet frem og tilbake, og begge lagene hadde like mange sjangser. Så kampen kunne like godt endt andre veien. Vi var fantastisk gode, men Bergenserne hadde hellet med seg og fikk inn det første målet. Så kampen ender 10-9 til Bønes1

Rune Skarshaug.

Byger

5°C

Vestnes

Byger

Luftfuktighet: 83%

Vind: 33.80 km/h

  • Rain
    03 Jan 2019 6°C 4°C
  • Byger
    04 Jan 2019 7°C 6°C