Logg inn

Tøff uke for Damelaget

Damelaget hadde denne uken et tøft program med 3 kamper på 5 dager. Uka har vært preget av godt humør, samspill og gode prestasjoner. Damene har vist mye god handball og må si seg fornøgde med å hente hjem 5 av 6 mulige poeng.

Onsdag 7/2 var første kamp hjemme mot Kristiansund 2. Kampen gikk mye i bølgedaler. I første omgang gikk damene opp i en fin ledelse, som de dessverre ikke klarte å holde, og til pause lå de under med 2 mål. Lagene fortsetter å følge hverandre, men KHK har initiativet i andre omgang. Damene jobber bra for å hente inn forspranget og etter noen svært hektiske sluttminutt endte kampen uavgjort 26-26.

Lørdag 10/2 spilte de borte mot Valder. Damene begynte litt forsiktig men spiller seg fint opp iløpet av første omgang, og går til pause med en fin ledelse på stillingen 10-14. I andre omgang drar de sakte ifra et frustrert Valder og når sluttsignalet går er stillingen 21-31. Kampen er preget av godt humør og samspill. Alle banespillere kom på scoringslisten og en fin keeperprestasjon, en skikkelig lagseier! En god følelse å ta med videre inn i neste kamp søndag.

Søndag 11/2 avsluttet damene med en fin kamp hjemme mot Hødd. Damene lar Hødd sette de to første målene i kampen, før de tok kontroll over situasjonen. Etter dette må vi si at de kontrollerte kampen selv om Hødd ga dem god motstand. Etter å ha vært sen i noen dueller og får 4 utvisninger på rappen spiller damene i undertall i hele 5 minutter med 3 og 4 spiller på banen. I denne perioden er det damene som setter ballene i mål mot alle odds og ser seg aldri tilbake. Til pause står stillingen 16-12. I andre omgang fortsetter damene å kjøre tempo mot et slitent Hødd lag. Vi ser mye fint spill, og selv om også våre damer blir slitne å bommer en del sjanser mot slutten kunne de være fornøyd med nok en 31-21 seier. Samme stilling som på lørdag.

Caroline Gjelsten.

Skyet

2°C

Vestnes

Skyet

Luftfuktighet: 80%

Vind: 32.19 km/h

  • Rain
    10 Des 2018 5°C 3°C
  • Delvis Skyet
    11 Des 2018 5°C 1°C