Logg inn

G16 i NM Kvalik mot Træff - 13. feb

Kvalifiseringskamp til NM G16

Onsdag 13.februar var det klart for kvalifiseringskamp for NM G16 mellom Vestnes Varfjell G16 11’er og Træff på Vestnes stadion.

Træffguttene hadde gjort rent i serien sin i fjorårets sesong, og ble av guttene definert som et SVÆRT godt lag. Nervene var derfor til å ta og føle på hos flere av guttene våre, men etter 17 minutt og et fantastisk samspill banket William inn vårt 1.mål. Utover i 1.omgang hadde vi mye fint spill, og flere store målsjanser, men vi gikk til pause på 1-0.

I 2.omgang var Træff mer med i kampen, men grunnet blant annet et robust forsvar og en iskald keeper var det ingen av angrepene fra Træff som endte med mål til gjestene.
Vi fikk etterhvert kjenne på frustrasjonen til motstanderne, og spillet ble tidvis unødvendig stygt. I det 74. minutt satte igjen William ballen i nettet bak Træff-keeperen og stillinga var da 2-0 til oss. Træff fikk rett etter dette straffe, og keeperen vår så med ett relativt liten ut i det store 11’målet. Keeperfantomet Owen var full i adrenalin og reddet straffen på mesterlig vis til Træffs store sorg. Rett i etterkant av dette satte Eirik inn vårt 3.mål og lufta gikk i stor grad ut av motstanderne våre.
Flott innsats av samtlige gutter i dag, tidvis spilte vi Træff i senk på tempo, samspill og teknikk .
God arbeidsmoral og positive gutter på stadion i kveld. Lover bra for sesongen videre.

I første omgang venter ny motstander i NM G16, antakeligvis mot motstander fra Sunnmøre.

Heia Varfjell!

Eline Suoma.