Logg inn

VVIL's G16 på NorwayCup 2018

Fredag 03.08 - semifinale.

Snipp snapp snute så var vi ute. Semifinale mot Hødd og de starter best. Etter 3 minutter greier de og krangle seg igjennom og scorer til 0-1. Flere halvsjanser til begge lag og mye stillingskrig men det holdt for Hødd helt inn og 0-1 til pause. I andre omgang har vi 3 frispark som går rett på keeper da ingen kommer å bryter ballbana foran keeper. Etter 10-12 minutter blir Daniel klippet ned innenfor 16 og soleklar straffe. Alle roper på rødtkort, men dommeren gjør en kjempefeil og gir bare gult. Den var stygg!! Gutten er på røntgen og vi venter på svaret. Audun tar straffa og setter den sikkert til 1-1. Siste 10-13 minuttene er det mye kjemping og lite finspill fra begge lag, der Hødd er litt bedre enn oss. Det blir Golden goal med 2x5 min der begge lag har et par halvsjanser før Hødd scorer på corner 2 minutter og 15 sekunder før straffespark konkurranse. Gutta falt som fluer ute på gresset i skuffelse men alle takket fint for kampen etter litt. Gutta skal også være stolte etter å ha endt på delt 3 plass i B-sluttspill i NC. Takk til alle gutta for fine opplevelser særlig med to fantastiske kamper i går. Takk også til trenerne Jørgen Hovde og Christian Mario Leikarnes.

Torsdag 02.08 - kvartfinale.

1/4 dels finale mot Surnadal kl 13.50 på Rustad. Gutta er tente før start etter 2,5 timer med avslapping og mat. Daniel PH slår en fantastisk gjennombruddspasning til Audun etter 2 min som lobber over keeper fra 12-13 meter og 1-0. Etter 9 minutter har vi stor sjanse med flott spill mellom Fredrik P og Patrik på høgre siden der Patrik legger inn i femmeterboksen men Ammar kommer akkurat for seint. 11 min oh Lars-Helge tar corner der Lucas heder det blir litt frem og tilbake før Surnadal klarerer. 14 min frispark fra Lars-Helge og Daniel PH, header over. 16 min stor sjanse ved Audun etter fint spill av Lars-Helge og Fredrik i forkant. 18 min frispark Lars-Helge rett på keeper. 21 min frispark Audun via muren til corner, corneren kommer innoverskrudd og redning på strek. I det 25 minutt har vi også en farlig sjanse på corner.
2 omgang, 5 min skudd utenfor av Arjan etter flott spill. 11 min godt spill på midten frem til Audun som møter og vender han slår en glitrende gjennombruddspasning til Lars-Helge som kommer på et løp fra dypet og finter 1 mann og setter den lavt i lengste hjørne og 2-0. Vi forsetter og spille knallbra fotball og etter 15 min slår Daniel PH igjennom Lucas som header keeper redder til corner. Lars-Helge tar corneren legger inn får ballen ut igjen nytt innlegg på bakerste der header Arjan på mål keeper redder men Audun putter returen i mål og dermed 3-0. Det resultatet blir sluttresultatet og gutta gjorde en fantastisk kamp. Cedric  Daniel PH, Magnus og Fredrik P var fantastisk i forsvar og gjorde kampen nesten litt kjedelig for keeper Fredrik. Alle spilte fantastisk bra og nok en gang fikk vi brukt hele troppen. laughing Semifinale i morgen kl. 10.00 på Ekeberg.

Torsdag 02.08 - 8-dels finale.

Kamp mot Fagernes i dag kl 10.15 1/8 finale. Gutta jobbet godt fra start og dette viste seg tidlig å bli en tett kamp. Etter 6 min tar Audun corner som det blir en stor sjanse av før keeper får kontroll. Etter 9 minutter får Audun frispark litt ute på venstre siden fra ca 25 meter, han tar det selv og lenger ballen fint i det lengste hjørnet og 1-0. Etter målet bølger det mye frem og tilbake med et par halvsjanser til begge lag før Arjan i det 24 minutt vinner ballen på midten og forserer  fremover forbi et par mann og kliner ballen nesten i vinkelen fra 20 meter, kjempescoring og 2-0 til pause. 2 omg blir veldig mye kjemping der Fagernes prøver å skape noe men vi har egentlig full kontroll med godt og disiplinert spill. Et godt frispark fra Arjan rett utenfor og et frispark fra Lars-Helge rett over er det vi skaper i andre omgang i tillegg til et par halvsjanser. Markus fikk gult kort etter 24 min. Nå møter vi Surnadal kl 13.45 på Rustad bane 1 etter at de slo Sunndal. Nå er det kvartfinale folkens. laughing

Onsdag 01.08 - andre kamp denne dagen.

16 dels finale på Rustad mot Os/Nansen og gutta virket tent før kampstart. Etter 1 minutt blir Arjan felt innenfor 16 meteren og Daniel G er sikker fra 11 metersmerket og 1-0. Os/N kommer inn i kampen igjen og får et innlegg som går gjennomfeltet og Fredrik N slår i stanga og de header returen over, der var vi heldige. 7 min godt frispark fra Lars-Helge som Lucas headet like utenfor. Etter 18 minutter er Fredrik N litt uheldig og Os/N scorer til 1-1. Men bare 2 minutter senere har Fredrik N en fantastisk beinparade når de er alene igjennom.  Etter 22 minutter scorer Os/N etter et langt innkast der vi først klarerer men de vinner returen og scoret. Os/N fikk gult kort i 25 min, 1-2 til pause. 2:Omgang, stor sjanse til Audun på skudd fra ca 16 meter. Os/N setter innpå sin spiller 1 min og 8 sekunder for tidlig etter utvisningen og benken vår holder på å klikke at ikke dommeren reagerer. Skal ikke nevne navn (Jørgen og Frode coolcool). 6 minutter ut i andre fikk vi en stor sjanse på frispark v Arjan utenfor. Os/N spilte tidvis stygt og etter 10min måtte Kaptein Arjan ut med skade. Skulle akkurat til å gi kapteinsbindet til visekaptein Daniel G da han får direkte rødt kort. Lars-Helge tar over bindet og gutta forsetter å prøve å hente inn ledelsen til Os/N. Etter 17 min får vi corner ved Audun og ballen spretter gjennom hele feltet og Patrik kommer på bakerste stolpe og scorer fra 2 meter. 2-2 og gutta fikk trua tilbake. Os/N fikk nytt gult kort 4 totalt i kampen og hadde mange etterslenger, noe Audun fikk merke da han i 19 min da han også ble felt innenfor 16 meteren. Straffe og Lars-Helge legger ballen på 11 meteren der Os/N forsøker å psyke han ut og det går litt tid men straffen er hard og sikker og dermed 3-2. Kampen ebber ut med mye kjemping og gutta jubler hemningsløst når dommeren blåser. 3-2 seier og 1/8 finale på Rustad  bane 1 kl 10.15 mot Fagernes. På T banen «hjem» var det allsang til musikk fra høyttaler og sangen fra fotball VM 1998 Footbal’s coming home. laughinglaughingAlle gutta gjør en kjempejobb og vi håper vi ikke har for mange skader til i morgen.

Onsdag 01.08 - første kamp denne dagen.

Kamp kl 10 i dag mot Hegra IL fra Stjørdal. 32dels finale og gutta var på fra første spark på ballen. Vi går opp i 1-0 etter 29 sekunder der Arjan sender er stikker til Daniel G som er sikker alene med keeper. Etter 3 minutter tar Fredrik 5-meter og ballen går hele veien via en forsvarer og Audun kommer alene mot keeper og 2-0. Etter 8 minutter blir Audun felt innenfor 16 meteren og straffe til oss, Arjan setter den midt i mål og keeper redder med føttene men Arjan scorer på returen og 3-0. I dag løsnet det virkelig og etter 10 minutter dribler Daniel G forbi 2-3 mann før han løper igjennom og scorer 4-0. Resten av omgangen blir litt stillingskrig og ender opp med 4-0 til pause. I andre omgang skjer det lite de første minuttene men etter 7 minutt blir keeper Fredrik skadet med et kne i hodet og måtte ut på båre. Audun måtte inn i mål og stod bra resten av kampen. Daniel G scorer 5-0 etter 17 min og fullfører dermed sitt hattrick. Mange bytter og skade gjør omgangen litt rotete men vi får brukt hele troppen for 2 kamp på rad og alle gjør en god kamp. 16 dels finale i kveld kl18.45 på Rustad, mot Os Nansen .

Tirsdag 31.07:

Det var en sliten glad og klissvåt gjeng som kom opp igjen på skolen sent i kveld. Vi spilte 20.30 på Ekeberg i delvis øsende regnvær mot Lesja/Dombås. Begge lag går offensivt ut og L/D utnytter det best og scorer 0-1 etter 2 minutter på corner. Vi tar over kampen og Daniel blir spilt nydelig gjennom av Lars-Helge og scorer men blir feilaktig av vinket for offside. Det drøyer til 21 min før vi får uttelling med et fantastisk frispark av Arjan rett i mål og 1-1 til pause. 2 omgang er bare 1 minutt gammel når  Daniel slår et frispark som Lucas tar ned, spiller Arjan i støtte som finter 1 mann og skrur den i lengste 2-1. Det hardnet litt til etterhvert og det ble også veldig mørkt i regnværet men vi fortsatte krigen og Lucas spilte gjennom Ammar som scoret fra ca 16 meter og 3-1 etter 12 minutt i 2 omg. Etter 14 min gjør Fredrik en kjemperedning før han minuttet senere kommer for sent i en duell og lager straffe, den bommer heldigvis L/D på og vi får brukt hele troppen videre i kampen. Trenerne er fornøyd med at vi endelig får uttelling og med en mye større vilje til å vinne alle dueller og 2 baller. Kamp mot Hegra IL kl 10.00 på Rustad bane 2. Go VVIL

Mandag 30.07:

Kamp i dag på Valle Hovin, gutta virket slitne før kampstart etter lite søvn (sen kamp i går) men etterhvert som det nærmet seg avspark våknet guttene mer og mer. Vi spilte mot Landsås fra Harstad et stort fysisk og godt lag. Det ble en tøff og hard omgang der vi går til pause på 0-0 etter 1 farlig sjanse til oss og 2-3 halv sjanser til Landsås. 2 omgang starter med en sjanse til begge lag før Landsås scorer 0-1 etter 9 min. Gutta sliter litt noen minutter før vi skaper noen sjanser med skudd  fra Daniel, cornere fra Lars-Helge der Lucas avslutter stang ut.Landsås kontrer med 3-4 minutter igjen og kommer 3 mot 2 i Magnus og Keeper Fredrik , det går ikke vår vei og dermed 0-2. Rett før slutt tar Lars-Helge en ny innoverskrudd corner som keeper slår i tverrligger ned på strek og redning. Marginene var definitivt ikke på vår side. Nå er vi mest sannsynlig litt avhengig av hjelp for å komme i A-sluttspill. Sluttspill blir det uansett A eller B. Neste kamp i morgen kveld kl 20.30 mot Dombås/Lesja.

Søndag 29.07:

VVIL G16 åpnet søndag kveld sin Norwaycup turnering med en 0-0 kamp mot Austreim. Vi var best hele kampen og hadde noen gode sjanser til å begynne med. Austreim skapte veldig lite men var litt farlig frempå på et par cornere. Ny kamp 09.50 i morgen mot Landsås fra Harstad. Håper å gjøre det litt bedre der på kunstgress på Valle Hovin enn på den meget humpete bana vi spilte på i dag. Frode..

Lagbilde øverst og i serien under, foto: Christian Nakken.

 

Byger

5°C

Vestnes

Byger

Luftfuktighet: 83%

Vind: 33.80 km/h

  • Rain
    03 Jan 2019 6°C 4°C
  • Byger
    04 Jan 2019 7°C 6°C