Logg inn
Bård Olav Hjelvik

Bård Olav Hjelvik

VVIL J15 – Elnesvågen 2 - 4-1

Det vart seier 4-1 i siste seriekamp heime mot Elnesvågen sitt førstelag torsdag kveld. Resultatet ved pause var 3-1 etter ein ganske jamnspelt førsteomgang. Vi tok leiinga 1-0 ved Elina Pedersen Hjelvik etter eit gjennomspel der ho sprang frå forsvaret og satte sikkert inn 1-0.
Rett etter avspark scora Elnesvågen slik at vi var like langt. Etter halvtimen fekk vi frispark på 25-30 meter. Rachel Selnes Sæter fann fram storslegga og banka inn 2-1-leiing. Spelet i første omgang bar preg av mange feilpasningar og spelet bølga litt fram og tilbake. Elnesvågen var farlige frampå ved eit par anledningar. Før pause fekk vi ein corner. Etter litt kaos inne i feltet fekk Solveig Tomren Slemmen kontrollert plassert inn 3-1.

Etter pause hadde vi god kontroll på kampen, og vi styrte sikkert inn seieren ved hjelp av kampens store spiller Johanne Vestre som dirigerte og balanserte midtbana på ein bunnsolid måte. Rachel Selnes Sæter og forsvaret tok og full kontroll bakover. Framover på bana var igjen Solveig Tomren Slemmen arkitekten bak mange av angrepa. Martine Haukeberg Klypen fekk æra av å avslutte scoringane med 4-1 midtvegs i omgangen. Solid laginnsats nok ein gong og ei fin avslutning på sesongen.

Bård Olav Hjelvik.

VVIL J15 borte mot Rival - 17.10

J15 fikk det tøft i returmøtet mot Rival i Årølia i kveld. Et forsterka Rivallag tok kommando fra start og produserte flere sjanser. De gikk opp til 1-0 ved Mari Hoås. Etter halvtimen fikk Elina Pedersen Hjelvik ballen høyt oppe i bana, spilte gjennom Hedda Eikebø Amdam som la inn til Elina igjen som bredsida ballen i mål. Kampens flotteste angrep.

Men kort tid etter sendte Mari Hoås i vei et langskudd fra 30 meter over keeper og i mål.
Stillinga var 2-1 ved pause.

Andre omgang var relativt sjansefattig bortsett fra ett mål til Rival ved Signe Gaupset. Vi prøvde å trykke litt på slutten og skapte et par sjanser. Men måtte til slutt registrere et tap i kveld.

Vi manglet flyten i angrepsspillet i kveld samtidig som Rival hadde gode enkeltspillere som gjorde det vanskelig for oss. Det var mye løping og veldig god innsats, men lagspillet manglet litt i kveld.

Siste kamp for sesongen går hjemme mot Elnesvågen førstkommende torsdag 24.10 klokka 19.

Bård Olav Hjelvik.

Fotballsesongen for J15

J15 spillerne spiller i 1.div denne sesongen.

Målsettinga var i vår å bli blant de 6 beste. Etter vårsesongen låg vi på andreplass og hadde gjort en god vårsesong. Målsetningen for høsten var å beholde andreplassen. Det har vært en hard kamp med flere lag om å bli blant de tre beste, men det er innenfor rekkevidde to kamper før slutt.

Serieavslutninga byr på en bortekamp mot Rival torsdag før vi avslutter sesongen hjemme mot Elnesvågen torsdag 24.10.

Høstsesongen startet med tap mot serieleder Træff 2-1. Deretter vart det seier hjemme mot Frei med samme sifre.Så fulgte to kamper med 2-2 borte mot Elnesvågen sitt andrelag, og tap 3-1 hjemme mot ÅIF. Dette var to kamper der vi spilte lite godt. Det resulterte i litt skjerping på treninger og jobbing med å finne gode relasjoner framover på bana. Vi jobba med spillemønster og formasjon i angrepet. I neste kamp borte mot Skåla vart det seier 12-3. Så møtte vi Surnadal hjemme og vant 5-1. I går møtte vi Rival hjemme og på tampen avgjorde Solveig Slemmen kampen med et frispark i mål ett minutt før full tid. Det var fullt fortjent seier 3-2.

Laget består av spillere som er 13 - 16 fra Tomrefjord til Vågstranda. Jentene har blitt godt samspilte i løpet av sesongen og spillet har bedra seg fra i vår til i høst. Mange enkeltspillere utmerker seg i kampene og som regel er spillet bedre i andre omgang. Martine Haukeberg Klypen er toppscorer. I forsvaret er kaptein Rachel Selnes Sæther sjef og kaptein.

Bård Olav Hjelvik.

VVIL's J15/16 er også klar for 1/16-finale og A-sluttspilll i NC

Vestnes Varfjell J15/16 - Åsane 1-5 i dag.
Det vart en forsvarskamp i dag mot et Åsanelag som var solide, og spillet deres gikk på en og to touch. Det var vanskelig å stå i mot. Det var på forhånd venta å bli en knalltøff kamp, noe resultatet viser. Vi hang til tider med og spilte godt forsvar, innimellom så kom vi til avslutninger, og et flott spillemål av Synne Klokset, assistert av Hedda Eikebø Amdam.
Ved pause stod det 0-2.

Vi er likevel klare for A- sluttspill, 1/16-dels finale mot Clausenenga kl. 14.15 i morgen. Går vi videre møter vi Rennebu til kvartfinale kl. 19.15 onsdag kveld.

Bård Olav Hjelvik.

Uavgjort for J15/J16 på NC i dag

J15/16 VVIL - Høle IL. Slitekamp der VVIL var på Høle sin banehalvdel det meste av kampen, men ballen ville ikke i mål. Høle gikk opp i 1-0 ledelse, men heldigvis klarte jentene å score ca 30 sekund før kampslutt. Spillet glidde ikke like godt i dag som i går, og scoringen lot vente på seg. Målscorer var Elina Pedersen Hjelvik. Kampen endte 1-1.

Bård Olav Hjelvik.

VVIL's J15/16 åpning på NorwayCup 2019

J15/16 møtte Årvoll i første kamp. Det vart 5-3 seier etter å ha ledet 2-0 til pause. Vi var et bedre lag enn Årvoll og seieren var fortjent, selv om vi etter å ha leda 3-0, slapp de inn til 3-3. Målscorere for oss var Rachel Selnes Sæther, Ingrid Ellingseter, Kristiane Hoem Schjølberg, Synne Klokset og Hedda Eikebø Amdam.

Neste kamp er mandag klokka 12 mot Høle IL.

Bård Olav Hjelvik

Abbonér på denne nyhetsmatingen