Logg inn
Roger Malme

Roger Malme

J14 borte mot Midsund 15. des.

Lørdag 15.12.2018 reiste J14 til Misund for å spille kamp i lokalserien. Vi kom frem i god tid, og stoppet derfor for en svele og kaffe på vegen til hallen.

Vel fremme var det 45 min med oppvarming og en prat før kampstart. Trener Morten var ikke med idag. Istedet var Pia med som Lagleder.

1. omgang
Vi møtte et Misund lag med en god og hardtarbeidende strek. Ho skapte rom både for seg selv og lagets backer. Vi flyttet ikke forsvaret etter, og sleit med å markere henne. Fremover manglet vi kommunikasjon og rytme i kontra. Vi spilte oss til sjanser, men avslutningene gikk mye over ramma. Litt stang ut, og pauseresultat 9-7.

2. omgang
Pausen brukes til en god prat om erfaringene fra 1. omgang, og hva vi vil bedre til 2. omgang. Vi kommer bedre i gang bakover og forsvaret løfter seg utover i omgangen. De siste minuttene står vi godt i forsvar. Misund bruker god tid i angrep, og det blir aldri tempo i kampen. Vi setter fart fremover, og avslutningene sitter bedre. Vi vinner omgangen 10-7, og kampen 16-17.

Jentene skal ha ros for å være kalle i hue, og snu denne til seier. Flott gjort.

Roger Malme.

J14-2 med dobbeltkamp i Aure 25. nov.

Søndag 25.11. spilte Jenter 14 to kamper i lokalserien mot Aure i Aure Arena. Det ble to jevne kamper mot et tent Aure lag.

I første kamp åpnet vi godt i forsvar, og spilte med bra tempo, og godt keeperspill. Fremover gikk det tråere, med mange avslutninger utenfor ramma. Aure angrep lite variert, og vi kunne fokusere forsvaret, og pakke godt sammen. Utover i kampen forsøkte vi med plasskifter i angrep, men fann ikke helt flyten.

Sluttresultat 6 - 10 (pause 2 - 4).

I pausen mellom kampene slappet vi av i garderoben, spiste litt og gikk en liten luftetur utenfor hallen.

I andre kamp møtte vi et større trykk fra  hjemmelaget. Det ble en tøffere kamp med flere gule kort og utvisninger. Bakover startet vi svakere, og ble tidvis fintet ut, men spillet tok seg gradvis opp utover i kampen. Vi fortsatte med godt keeperspill. Fremover tok vi ikke mulighetene tempoet vårt skapte. Det ble en del feilvalg, og vi fortsatte å brenne mange sjanser.

Vi fann aldri godfølelsen i angrep i dag, men med bra forsvars- og keeperspill, og med høyere tempo enn motstanderen dro vi i land seier i begge kampene.

Sluttresultat 9 - 13 (pause 5 - 6).

Roger Malme.

Sesongåpning og første hjemmekamp for J14-2

Frænahallen 28.10.2018. Sesongstart i lokalserien mot Elnesvågen i ettermiddag. Vi åpnet best. Etterhvert ble det en jevn kamp, Godt forsvars- og keeperspill ga 11 - 12 seier.

Vestneshallen, 3.11.2018.Årets første hjemmekamp i lokalserien for J14-2. Dagens motstander var Averøy. Vi gjennomførte en ok 1. omgang. Pauseresultat 8 - 11. I 2. omgang hevet vi oss, og hadde bra kontroll. Veldig kjekt at mange spillere kom på scoringslisten. Sluttresultat 16 - 13.
 
Roger Malme.

 

Abbonér på denne nyhetsmatingen
Byger

5°C

Vestnes

Byger

Luftfuktighet: 83%

Vind: 33.80 km/h

  • Rain
    03 Jan 2019 6°C 4°C
  • Byger
    04 Jan 2019 7°C 6°C