Logg inn
Elina Suoma

Elina Suoma

G16 - 11'er kvalifisert til 1.div.

G16 11`er er kvalifisert til 1.divisjon for sesongen 2019.

Etter 5 innledende kamper er G16 11`er laget nå kvalifisert til 1.divisjon for sesongen 2019.

I utgangspunktet meldte vi oss på til 1.divisjon, men det gjorde også 11 andre lag i regionen. Det resulterte i at guttene nå har spilt fem kvalifiseringsrunder, med tidvis både litt for spennende og i grunn jevne kamper. Tabellen sier 3 seiere, 1 uavgjort og 1 tap, og fra neste uke venter en dobbel serie mot de 5 andre lagene som også kvalifiserte seg.

Det er Åndalsnes, Ekko Aureosen/Gossen, Kristiansund, Dahle/Nordlandet og Clausenengen.

Trener for året er Alexander Connor, assistenttrener er Frode Lien og lagleder Elina Crispim Tomren.

G16 i NM kamp borte mot Brattvåg - 4 mars

Med skrekkblanda fryd reiste Vestnes Varfjell G16 til Brattvåg, for ny NM-kamp.
Etter ei hard økt mot Træff for ein månads tid sidan, hadde vi fremdeles ikkje alle gutane på beina igjen, men den som intet våger, intet vinner, heite det vel, og optimismen var på topp fra både trenere og lagleder. Halv fem i ettermiddag var vi derimot nede i 12 spillbare gutar, og  det begynte egentlig å spøke for heile cupkampen. Men, pytt pytt, til Sunnmøre skulle vi, om so for å gå på eit realt tap.

I motvind og  kulde var det ganske forsagte gutar i 1.omgang.
2 mål vart banka inn av motstanderen, og foreldregruppa på sidelinja var rimelig Sveitte kva gjaldt humøret på arvingene og mulighet for å snu dette i 2.omgang.
Etter pause kom dei marineblå sterkare tilbake, og Torstein slo inn vårt første mål. Etter litt var Torstein igjen i aksjon, og vi fekk ei straffe som Cedric mesterlig slo inn. Då sto det igjen 10 minutt igjen av kampen, og underteikna trudde egentlig at kampen var vår.
Tempoet vart satt betraktelig opp, stresset like så, og det faktum at vi berre hadde 1 mann tilgjengelig på benken, vart kanskje utslagsgivende for dei ti neste minutta. Vi drog på oss eit gulkort, ein av våre gikk i bakken og vart skada, og med eitt var stillinga 4-2 til heimelaget. Ved kampslutt trur eg halve laget vårt hadde dratt på seg både kramper, melkesyre i beina og støle muskler.

Men, Alt i alt, Hederlig og redelig innsats frå samtlige i Varfjell-drakt på Brattvåg stadion i dag, og i dag var ikkje oddsa på vår side, dessverre. Slik er dog fotballen, og om ein måned rullar serien i gang.

Heia Varfjell

Elina Suoma.

G16 i NM Kvalik mot Træff - 13. feb

Kvalifiseringskamp til NM G16

Onsdag 13.februar var det klart for kvalifiseringskamp for NM G16 mellom Vestnes Varfjell G16 11’er og Træff på Vestnes stadion.

Træffguttene hadde gjort rent i serien sin i fjorårets sesong, og ble av guttene definert som et SVÆRT godt lag. Nervene var derfor til å ta og føle på hos flere av guttene våre, men etter 17 minutt og et fantastisk samspill banket William inn vårt 1.mål. Utover i 1.omgang hadde vi mye fint spill, og flere store målsjanser, men vi gikk til pause på 1-0.

I 2.omgang var Træff mer med i kampen, men grunnet blant annet et robust forsvar og en iskald keeper var det ingen av angrepene fra Træff som endte med mål til gjestene.
Vi fikk etterhvert kjenne på frustrasjonen til motstanderne, og spillet ble tidvis unødvendig stygt. I det 74. minutt satte igjen William ballen i nettet bak Træff-keeperen og stillinga var da 2-0 til oss. Træff fikk rett etter dette straffe, og keeperen vår så med ett relativt liten ut i det store 11’målet. Keeperfantomet Owen var full i adrenalin og reddet straffen på mesterlig vis til Træffs store sorg. Rett i etterkant av dette satte Eirik inn vårt 3.mål og lufta gikk i stor grad ut av motstanderne våre.
Flott innsats av samtlige gutter i dag, tidvis spilte vi Træff i senk på tempo, samspill og teknikk .
God arbeidsmoral og positive gutter på stadion i kveld. Lover bra for sesongen videre.

I første omgang venter ny motstander i NM G16, antakeligvis mot motstander fra Sunnmøre.

Heia Varfjell!

Eline Suoma.

G14 med hjemmeseier mot Eide 3.5

I strålende maisol og nærmere 15 grader fikk G14 æren av å innvie den splitter nye kunstgrasbana på Vestnes i kveld. G14 møtte Eide og omegn, på ei fantastisk fin og grønn matte. 

1.omgang inneholdt tidvis flott spill fra Varfjell-guttene. Flere spreke forsøk foran mål medførte 3 mål til hjemmelaget og 1 mål til bortelaget. Løp, assister, lobber, volley og mål. Slikt er gøy å se på! Kjekt å se at guttene begynner å få til godt spill mellom seg.

I 2.omgang var det tydelig at Eide var mer på, og at guttene våre sleit mer. Iherdig kjemping førte til en målløs omgang, og kampen endte 3-1 til Varfjell.

Elina Suoma.

Abbonér på denne nyhetsmatingen