Advarsel
  • JFolder: :filer: Stien er ikke en mappe. Sti: /home/vvilnrmy/public_html/images/sport/handball/ses1819/j2005
Merknad
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sport/handball/ses1819/j2005

Logg inn
Rune Skarshaug

Rune Skarshaug

Tre fra J2005 på Sommereventyret, Meråker - juni 2018

Jenter fra 2005 kullet på Håndballskole i Meråker, Sommereventyret i Meråker.

3 av jentene fra Jente 12 laget deltok på Håndballskole i Meråker. Jentene startet turen med en dag med shopping og moro i Trondheim, med bland annet en tur innom Rush Trampoline Park, før de reiset videre til Meråker og sjekket inn på Sommereventyret.

I Meråker bodde jentene på Meråker videregående Skole, der de overnattet i klasserom og fikk mat i kantina.

Dagene gikk med til forskjellige aktiviteter uten håndball. Det padlet bland annet kano og drev med klatring.

I gruppa for Håndball, ble deltakerne delt opp i 4 lag som kjempet mot hverandre i en cup. Trenerne var Gunnar Pettersen og Frode Scheie, og jentene ble gode venner med de. Jentene på vestens havnet ikke alle på samme lag, så det ble litt kamp dem imellom også. Jentene fikk tid til mye felleskap og hygge, de hadde det kjempe moro.

På hjemturen var alle både trøtte og slitne, men etter en rast og noe å spise på McDonald’s i Trondheim, ble formen bedre.

Rune Skarshaug.

{gallery}sport/handball/ses1819/j2005::::2{/gallery}

J12 avdelinsgvinner 2017/18

På grunn av sin gode innsats ble Jentene våre Avdelingsvinner i Trønder-energi serien 2017/2018.

Derfor fikk alle jentene en velfortjent premie fra håndballforbundet i form av en fin t-skjorte som viser at de har vunnet.Vi er utrolig stolte av de flinke håndballjentene våre.

Vi gleder oss til en spennende 2018/2019 sesong, da skal vi spille mot lag som er ett år eldre en oss.

Dessverre fikk vi ikke med alle jentene på bildet, da to av jentene ikke kunne komme på utdelingen.

Rune Skarshaug.

J12 på DNB Cup Trondheim 2018

VVIL - Charlottenlund1  6-8
Fredag 27.4 spilte jenten sin første kamp i Cupen. Jente spilt godt. De har et helt utrolig godt forsvar, tetter godt igjen og ødelegge sjangrene til motspillerne. Jentene er noe slitne etter den lange reisen, men spiller likevel godt. Dessverre endte kampen 6-8 til et friskt og uthvilt lag fra Trondheim.

Fiskarstrand - VVIL   8-11

På Lørdag stilte vi sterke og uthvilt opp på dagens første kamp. Vi fortsetter det gode forsvarsspillet, men nå har vi mer energi til å angripe også. Mange flotte scoringer. Og vi vinner 11-8 over Fiskarstrand.

Kolsås - VVIL   3-8

Litt senere på dagen er vi klar igjen. Denne ganger eig vi banen, jentene går knallhardt ut. Jentene fortsetter det gode forsvarsspillet, Kolsås møter en vegg når de angriper. Vi vinner 8-3 over Kolsås og er dermed videre til A-sluttspillet.

VVIL - Bønes1.   9-10

Dette ble den desidert mest spennende kampen på hele cupen for vårt vedkommende. Hvilepulsen på supporteren kunne umulig være under 200 for hele kampen. Vi spilt 8.dels finale mot noe som virket som et toppet lag fra Bergen. Jenten var klar for kamp og ga alt for å komme videre. En stund var vi 2 mindre spillere, og like vell greide vi å holde forsvarsmuren. Ikke en scoring fra motparten, når vi hadde 2 ute. Og vi greide til og med å få inn ett mål. Etter første omgang står stillingen 9-9 så det må ekstraomgang til, der  skulle det spilles til første mål. Jentene fortsatte det kjempe gode spillet, selv om vi var en under til å begynne med. Spillet rullet frem og tilbake, og begge lagene hadde like mange sjangser. Så kampen kunne like godt endt andre veien. Vi var fantastisk gode, men Bergenserne hadde hellet med seg og fikk inn det første målet. Så kampen ender 10-9 til Bønes1

Rune Skarshaug.

J12 borte mot Molde 3 og 2 - 10. mars

I dag spilte jente 12, to kamper borte på Molde Arena, første mot Molde 3 og andre mot Molde 2. Begge kampene vare jevne og svært spennende. Dessverre var vi uheldige både med pasninger og skudd i dag. Vi slet i land en knepen seier i først kamp, men siste kamp tapte vi med 1 mål.

Men vi kan ikke klage, vi har spilt igjennom hele serien med kun 1 tap. Så jentene har vært veldig flinke. Gratulere jente 12 med å vinne serien med 3 poeng mer en laget som kom på 2. Plass.

Rune Skarshaug.

J12 med to hjemmekamper 4. februar

På søndag spilte jente 12 to hjemmekamper.

Laget var sterkt redusert på grunn av sykdom, og noen av spillerne spilte til og med, på tross av at de var noe redusert.
Jentene gjorde en kjempe jobbe i begge kampene.

I første kamp vant vi 10 – 6 over Averøy.
I andre kamp vant vi 19 – 5 over Åndalsnes/Isfjorden

Rune Skarshaug.

J12 hjemme 6.1 og borte 7.1

Jente 12 spilte kamper både lørdag og søndag denne helga.

På lørdag 06.01. spilte vi hjemme mot Elnesvågen.Det var godt forsvarsspill i både første og andre omgang, og det var mange gode redninger.
Kampen endte 21 – 4

På søndag  07.01. spilte vi borte mot Åndalsnes/Isfjorden.

Når jentene spiller mot passive lag, blir vi litt stillestående selv også. Dette gjorde kampen i Raumahallen til en litt kjedelig kamp. Men jentene spiller godt, når spillet kommer i gang.
Kampen endte 3 – 17

Vi ligger fremdeles på topp i serien med 124 mål og bare 39 innslupne mål.

Rune Skarshaug.

J12 borte mot Averøy 17. desember

Søndag 17.12 spilte jente 12 mot Averøy i Averøyhallen.

Jentene begynte forsiktig mot et noe svakere lag fra Averøy. Vi fikk ikke til det helt gode spillet, men gjorde en bra kamp like vel. På tross av en litt svak kamp, og noe spesiell dømming vant vi med stillingen 4 – 22 over Averøy.

Vi ligger fremdeles øverst på tabellen, med seier i alle spilte kamper hittil.

Rune Skarshaug.

J12 i Frænahallen 9. desember

Lørdag 9.12 spilte jente 12 sin 3. runde i serien i Frænahallen. Vi spilte 2 kamper.

Første kamp mot Elnesvågen 1.
Jentene startet noe svakt mot et sterkt lag fra Elnesvågen. Til å begynne med lå vi under med 3 mål, men jentene hentet seg inn og fikk i gang både godt forsvar og gode angrep. Allerede etter 1. omgang hadde vi fått et solid overtak. I andre omgang fortsatt jentet gode spillet, og vi slo Elnesvågen1 med 9 – 15

Andre kamp mot Elnesvågen 2.
Etter en times pause, begynte jentene sterkt, men Elnesvågen 2 var også sterk, så det ble en jevn kamp. Jenten fortsatt å spille godt både i forsvar i angrep. Vår fast keeper var syk, så vi hadde med reserve keeper, og hun gjorde en kjempe jobb i mål, i begge kampene.

Utover i 1. omgang og hele 2. omgang spilte vi mot et lag fra Elnesvågen som bar preg av å være svært frustrert. Mot slutten av 2. omgang bar jentene preg av å være slitne, men kampen endte med at vi vant 9-14 over Elnesvågen 2.

Etter 4 spilte kamper, ligger vi nå på toppen av tabellen, med 2 kamper mindre spilt.

Runde Skarshaug.

Abbonér på denne nyhetsmatingen
Byger

5°C

Vestnes

Byger

Luftfuktighet: 83%

Vind: 33.80 km/h

  • Rain
    03 Jan 2019 6°C 4°C
  • Byger
    04 Jan 2019 7°C 6°C