Logg inn
Ida Øverås Halkjelsvik

Ida Øverås Halkjelsvik

Damelaget hjemme mot Spjelkavik 24.11

Ut i fra tabellen var damene forberedt på at det kom til å bli tøft å møte «Vika-damene». De er fysisk sterke og innehar en god dose rutine.
På samme viset som sist hjemmekamp, kjører damene på med et godt trykk fra start og tar en 4-1 ledelse. Likevel, senker vi tempoet denne gangen også og lager «slurvefeil». Det skaper rom for Spjelkavika som viser at de ikke har tenkt å gi seg uten kamp. De legger etterhvert ut frimerke på en av våre spillere, noe som ødelegger flyten i angrepsspillet vårt.
Vi lykkes likevel med opprullingen som igjen skapte rom for flere kantmål.

Vi er fornøyde med to nye poeng, og takker sunnmøringene for kampen!

Ida Øverås Halkjelsvik

Håndballfest i Vestneshallen

Det var j13 som skulle være så heldige å få åpne denne lørdagens seiersbankett. Deretter var det damenes tur til å ta i mot Træff 2.
De tilreisende kom noe redusert og hadde derfor kun syv spillere med seg over fjorden. Damene ønsket å utnytte muligheten til å få løpt mye og sette et høyt tempo fra start, noe som resulterte i en rask 7-1 føring. Det som i begynnelsen så ut til å bli en enkel seier, skulle vise seg å bli en aldri så liten thriller utover i kampen. Hjemmelaget fikk etterhvert vansker med å løse det bakover, og inviterte dermed bortelaget inn i kampen. Fremover scores det jevnt med mål, og vi oppnår tidvis ettertrykket vi ønsket fremover. Etterhvert løsner det bakover, og Varfjell skjønner at det må støtes på Træffs skyttere. En kollektiv innsats både bakover og fremover gjør at vi ror i land en komfortabel 35-29 seier.

Som prikken over i’en vinner j16 kveldens siste kamp. Damene gratulerer!

Ida Øverås Halkjelsvik.

Seier for damene i første seriekamp

Søndag 24.september var det duket for oppgjør mellom Vestnesdamene og Stranda/Sykkylven. Etter en god oppladning på fjordhotellet, var hjemmelaget motiverte og klare for å dra seieren i land.
De blåe var snart ute med å ta ledelsen, tross mye slurv og enkle feil. Utover i kampen hadde bortelaget enkelte nøkkelspillere som gjorde det vanskelig å dra i fra. Det var periodevis jevnt, og en absolutt fysisk kamp. Dommerne lot ikke spillerne legge lista selv, noe som resulterte i mange utvisninger for begge lag. Rebecca Furunes kunne signere for å sette alle straffene sikkert i nota, og var svært delaktig i å dra seieren i land.

Ida Ø Halkjelsvik

VVIL - 1 Damelag hjemme mot Isfjorden-2

Lørdag. 26.11, ble det et gjensyn med det samme laget damene møtte forrige helg. Denne gangen tok Isfjorden turen til Vestneshallen for å få sin revansj. Det satte Varfjelldamene tidlig en stopper for, da de viste et godt og gjennomført angrepsspill. Forsvarsspillet satt ikke skikkelig på plass før i 2.omgang. Da viste VVIL 1 at de også kan spille forsvar, og med en keeper som plukket det som var, ble det lite mål å registrere for damene fra Isfjorden. Varfjell hadde mye å gi, og toppscorer Kristine Vike Nerås sprang inn hele 13 av målene. Damene fra Vestnes er i god flyt for tiden, med gode kvaliteter på begge lag.

Ida Øverås Halkjelsvik.

Abbonér på denne nyhetsmatingen