Logg inn
Silje Sivertsen Bergslid

Silje Sivertsen Bergslid

Damelaget hjemme mot Valder 6. januar

I dag var det duket for oppgjør mellom VVIL-Valder i Vestneshallen.

De to lagene var begge nyopprykket fra 5.divisjon, men hadde store forandringer i lagene, så det var bare å nullstille fra fjoråret og fokusere på seg selv. Kampen startet noe ruskete, hvor vi lar Valder dunke inn noen alt for enkle mål. Damene skjønner tidlig at en seier ikke kommer gratis, så da kopler vi på og rykker fra til en behagelig ledelse. Litt for tidlig å kalle dette behagelig. Det svinger, vi står ikke på returballer fra keeper, og vi bommer på alt for mange skudd. Til pause står stillingen 15-10.

I starten av andre omgang slipper damene Valder unødvendig mye inn i kampen igjen. VVIL har likevel ledelsen hele kampen og går seirende ut av kampen med sluttresultatet 28-20. Dette på en helt ålreit dag for damene våre. Det lades nå opp til søndagens kamp mot Sykkylven/Stranda, hvor oppryddingsarbeidet av smårusk og bomskudd allerede er godt i gang!
ref fra dagens kamp.

Silje Sivertsen Bergslid.

VVIL - 2 Damelaget - siste hjemmekamp for sesongen

Tirsdagkveld var det duket for årets siste hjemmekamp.

Det var VVIL 2 sine damer som skulle i ilden mot Isfjorden. Et noe skadeskutt hjemmelag tok tross en tynn spillerstall tidlig ledelsen og viste hvem som var sjefen. Isfjorden hadde i kjent stil lavt tempo og ikke-eksisterende returløp, noe de kjappbeinte damene til VVIL 2 benytter seg av. Dermed gikk VVIL med en 21-8 ledelse til pause. Andre omgang starter med mye rot fra begge lag og det ser nærmest ut som lagene har glemt hodet i garderoben. Med senkede skuldre, seieren i sin hule hånd og motstandere som virkelig vet å dra ned tempo er det dog ikke rart at nivået blir noe lavere! VVIL har likevel noen solide prestasjoner, hvor det blant annet er verdt å trekke frem Kristin Sivertsen med sine 14 solide nettkjenninger. Kampen blir også krydret med en nydelig og etterlengtet flyver fra Caroline Gjelsten, servert av Kristin. Slikt krydder veier opp for noe hodeløs handball i starten av omgangen. Vell blåst, og VVILs damer får en leken 35-20 seier på CV’n.

Silje Sivertsen Bergslid.

Begge VVIL's damelag hjemme mot Tingvoll 13.11

Søndag 13/11 var det klart for ny serierunde for begge Vestnes Varfjell sine damelag. Varfjell 2 var først i ilden mot Tingvoll som lå som nr. 2 på tabellen. Jentene var klare til krig og tok tidlig kontroll i kampen. Til pause var stillingen 16-10 og Tingvoll innser aldri at Varfjell har en solid bakrekke som ikke slutter å dunke ballen i mål. Martine Tautra og Kristin Sivertsen syntes Tingvoll ga for lite utfordring og startet derfor en intern kamp om den høythengende tittelen «dagens toppscorer». Tautra hadde lenge en god ledelse på Sivertsen, men inn i sluttminuttene tar Sivertsen en solid opphenting og det ender med herlige 9 mål på hver av de solide skytterne. Denne interne kampen gjør at Tingvoll til slutt må se seg knust med det forrykende sluttresultatet 30-16. En solid kamp fra samtlige av Varfjell sine jenter i dag. Det er både gode lag- og enkeltprestasjoner hele veien.

Etter at Varfjell 2 hadde knekt selvtillitten til Tingvoll skulle de atter en gang i dyst mot Varfjell 1. Varfjell 1 hadde nervene i spenn da Varfjell 2 hadde lagt lista for hvordan man skal spille håndball. Tross nerver i spenn satte Varfjell 1 tidlig standarden for hvem som var sjefen her. Laget benytter seg godt av ulike trekk og overganger som nå begynner å sitte og vi begynner å snakke om godt lagspill. Til pause står stillingen 17-11, men spillerne vet at de kan bedre enn dette og er klar for å sette inn støtet i andre omgang. Nå begynner Tingvoll å bli riktig slitne og det er lavt tempo i kampen. Varfjell setter fart og benytter seg godt av dette med sine supervinger og kontrer Tingvoll i senk. Sluttresultatet blir her 38-20 og det ymtes håp om å kunne bli et 4.divisjonslag til neste sesong. Kampresultatene viser de ulike styrkene på lagene våre frem og bak. Fortsetter denne progresjonen og læringen av hverandre på trening vil vi uten tvil ha to lag som ligger helt i toppen av sin divisjon.

Silje Sivertsen Bergslid.

Abbonér på denne nyhetsmatingen
Skyet

0°C

Vestnes

Skyet

Luftfuktighet: 57%

Vind: 11.27 km/h

  • Skyet
    19 Jan 2018 0°C -2°C
  • Skyet
    20 Jan 2018 -1°C -3°C