Logg inn
Sølvi Rekdal

Sølvi Rekdal

URL-adresse:

J14 borte mot Åndalsnes/Isfjorden 16. januar

Lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen.Det var godt målvaktsspill gjennom hele kampen, og våre jenter sto godt i forsvar, selv om de til tider slet med å stoppe venstrebacken til Åndalsnes /Isfjorden. VVIL jentene ledet med ett mål til pause 5-6. Jente spilte seg til mange gode sjanser, men litt lite uttelling på målsjansene. Da det var igjen 4 minutter lå våre jenter bak med 2 mål. Med kjempegod laginnsats i sluttminuttene var det våre jenter som skoret to mål slik at det ble likt igjen. Jentene var veldig nær å putte inn seiersmålet i siste sekund, men kampen endte til slutt uavgjort 14-14.

Sølvi Rekdal.

J13 mot Averøya og Kristiansund hjemme 13. januar

Første kampen var mot Averøya.
Dette var en bra kamp av våre jenter, der forsvar, målvaktspill var solid. Angrepet fungerte godt og jentene var flinke til å spille seg til gode sjangser og skore. Ekstra kjekt var det at alle utespillere kom på skoringslista når de til slutt vant kampen 24-8.

Andre kampen var mot Kristiansund.
Dette viste vi kom til å bli en vanskeligere kamp med høyere tempo. Jentene hadde godt forsvar og målvaktspill i første omgang, men klarte ikke å sette sjangrene de fikk i angrep ,til pause ledet Kristiansund med 5 mål, 3-8. Jentene våre fortsatte med det gode forsvar og målvaktspillet også i andre omgang, og etterhvert fikk jentene satt mange av sjangrene sine.Men selv om VVIL jentene vant andre omgang 10-9, ble det for vanskelig å ta inn igjen 5 måls ledelsen Kristiansund fikk i 1 omgang.Dette var kampen der våre jenter i mange situasjoner ikke hadde marginene på sin side og måtte til slutt se seg slått 13-17.

Sølvi Rekdal.

G12 hjemme mot Elnesvågen 6. januar

Det er tredje gang guttene møter dette Elnesvågenlaget i sesongens serie.
Guttene våre har spilt godt og jevnt i alle kampene mot Elnesvågen, men har tapt begge tidligere kamper med 1 og 2 mål. Våre gutter ville gjerne vinne denne hjemmekampen.
Lagene fulgte hverandre nesten hele første omgang. Med godt målvaktspill og forsvar stoppet guttene mange av Elnesvågens angrep, og når det var 5 min igjen av 1. omgang dro våre gutter litt fra og kunne gå til pause med en 4 måls ledelse, 9-5.

2,5 min inn i 2 omgang ledet VVIL 12-6, men i en periode klarte ikke våre gutter å tette forsvaret og klarte heller ikke å skore mål ,slik at Elnesvågen pustet oss i nakken og lå bare 1 mål bak 13-12 da det var 8 min igjen av kampen. Våre gutter kom heldigvis sterkere tilbake og dro  seieren i land, og vant kampen 16-13.

Elnesvågen ligger på toppen av tabellen, og VVIL's G12 er første lag som har slått dem denne sesongen.

Sølvi Rekdal.

G12 borte mot Elnesvågen 16. des.

Årets siste kamp var borte mot et sterkt Elnesvågen lag. Det ble en jevn spennende kamp der lagene fulgte hverandre hele kampen. Våre gutter hadde et kjempegodt forsvar og godt keeperspill ,og i deler av kampen klarte ikke elnesvågenspillerene å komme gjennom forsvaret vårt. Lagene gikk til pause med uavgjort 7-7.

Det gode spillet fortsatte i andre omgang. Elnesvågen ledet med ett mål når det var igjen 18 sekund. VVIL gutter satset alt på å snappe til seg ballen, men Elnesvågen klarte å komme seg til målsjangse og vant til slutt kampen 15-13

Spennende kamp med veldig bra spill av våre gutter.

Sølvi Rekdal.

G12 sine kamper 9 og 10 desember

G12 borte mot Kristiansund lørdag 9. des.
Guttene skulle møte Kristiansund 1 og 2. I den første kampen mot Kristiansund 2 klarte ikke våre gutter helt å sette kampen fra starten, litt forsiktig i forsvar og lite mål.  Stillingen var 4-4 til pause. Først halvveis inn i 2. Omgang spilte guttene håndball slik de kan,og gikk til slutt seirende ut med 11-8.

I andre kamp mot Kristiansund 1, startet guttene med en helt annen energi og spill , og lagene fulgte hverandre helt til slutten av første omgang der Kristiansund kunne gå til pause med tomålsledelsen 9-7. I andre omgang var det i perioder godt spill, men hver gang våre gutte klarte å nærme seg Kristiansund, kom perioder der Kristiansundguttene skoret flere mål enn våre gutter og VVIL måtte til slutt se seg slått 18-12.

Hjemme mot Åndalsnes/Isfjorden 10. des.
Guttene våre starter kampen godt, og spilte jevnt med Åndalsnes/Isfjorden helt til det nærmet seg slutten på første omgang, da skoret bortelaget flere mål en våre gutter og kunne gå til pause med en tremålsledelse 6-9. I andre omgang kom våre gutter aldri inn i kampen igjen. Åndalsnes/Isfjorden dro ifra og kunne dra fra Vestneshallen med en solid seier  8-21

Sølvi Rekdal.

J13 hjemme mot Molde 2 10. des.

VVIL viste de skulle møte et sterkt Moldelag og var godt forberedt på å jobbe hardt i forsvar. Jentene spilte med godt forsvar og målvaktspill, og spilte seg fram til gode sjangser i angrep. Lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen, VVIL jentene var ett lite hakk forann gjennom hele kampen. De ledet med ett mål til pause 7-6 ,og vant til slutt kampen 15-14.
En av de best spilte kampene til jentene i år.

Sølvi Rekdal.

G12 borte mot Midsund og hjemme mot Sundal 2. og 3. desember

G12 borte mot Misund og hjemme mot Sunndal Lørdag 2. desember borte mot Misund. Til pause lå guttene under 9 - 6, men vi kom sterkt tilbake i 2. omgang. Kampen endte med en sterk uavgjort 15 - 15. Guttene var godt fornøyd med resultatet. Forsvarsarbeidet (særlig i 2. omgang) var mesterlig, og bidro sterkt til at vi vant den omgangen.

Søndag 3. desember hjemme mot Sunndal
Flott førsteomgang der guttene vartet opp med godt forsvar, målvaktspill og angrepsspill. Guttene gikk til pause med en solid 12-5 ledelse. Sunndal startet andre omgang bedre enn VVIL og skoret 3 mål før våre gutter fikk sitt første.Guttene fikk etterhvert justert forsvaret sitt og vant til slutt  kampen 18-14.

Sølvi Rekdal

J13 hjemme mot Elnesvågen 26.11

VVIL spilte første omgang med solid forsvar og  målvaktsspill, men det ble lite mål, derfor lå vi under 4-5 til pause.
Jentene fortsatte det gode forsvar og målvakt spillet i andre omgang, i tillegg et mye bedre angrepsspill. VVIL jentene vant til slutt 12-10.

Sølvi Rekdal.

J13 hjemme mot Molde 18.11 og borte mot Midsund 19.11

Lørdag 18. November møtte våre jenter Molde på hjemmebane. Vi viste at vi skulle møte et godt Moldelag med gode skyttere. Våre jenter klarte ikke helt å gjennomføre det forsvaret som trener Morten hadde skissert, det ble til slutt 19 mål for moldejentene.VVIL var i en periode av kampen bare 1 mål bak, men det ble til slutt et  7 måls tap.
Kampen endte 19-12 til Molde

Søndag 19. November spilte  jentene borte mot Misund .
Jenter 13 slo Midsund 13-14.
Jentene kom greit i gang, men slet forsvarsmessig. Det ble derfor en jevn kamp. I 2. omgang fungerer forsvaret og keeperspillet bra. Unøyaktige avslutninger gjør at vi ikke trygger seieren før i siste sekund.

Sølvi Rekdal.

G12's tredje, fjerde og femte kamp i serien

Søndag 12. Nov spilte guttene mot Kristiansund 2 hjemme.
Våre gutter var nok hakket sterkere enn Kristiansundguttene. Det ble en kamp med mange mål for VVIL guttene. Ekstra kjekt var det at mange av guttene kom på skoringslista.
VVIL vant til slutt 27-5.

Lørdag 18. Nov. Spilte guttene mot Kristiansund 1 hjemme.
Dette var et sterkere Kristiansundlag ,med gode skyttere og flere gjennombruddssikre spillere.
VVIL guttene slet med å tette igjen i forsvaret,og det ble en del mål for kristiansundingene.
Guttene våre ble etterhvert litt mer PÅ i forsvar,og etter en lang måltørke ble det etterhvert en del mål på Vestnesguttene også.
Kristiansund vant til slutt 19-10

Søndag 19.nov spilte guttene borte mot Sunndal.
Guttene hadde en god start og ledet kampen tidlig med flere mål.
De var flinke til å snakke i forsvar og gjorde det vanskelig for Sunndal å komme på skuddhold. I angrep var de flinke til å bruke både vingene  og steken , i tillegg til solide langskudd . Dette førte til at de ledet 12-4 etter første omgang.
Andre omgang startet med tre mål fra Sunndal ,før våre gutter fikk puttet på andre omgangs første mål. Ikke fullt så velspilt andre omgang , men våre gutter vant til slutt 18-12.

Sølvi Rekdal.

Abbonér på denne nyhetsmatingen
Skyet

0°C

Vestnes

Skyet

Luftfuktighet: 57%

Vind: 11.27 km/h

  • Skyet
    19 Jan 2018 0°C -2°C
  • Skyet
    20 Jan 2018 -1°C -3°C