Logg inn
Geir Håvard Ellingseter

Geir Håvard Ellingseter

URL-adresse:

J14 borte mot Kristiansund 8. des.

J-14 dro lørdag 08.12.2018 til Kristiansund for å møte serieleder i fylkesserien.

Jentene fikk før kampen beskjed om å fokusere på å lage brudd, jobbe på returballer og løpe.

Det ble mange skudd mot oss fra 6 meter og få brudd. Vi var gode framover, men litt unøyaktig i avslutningen. Første omgang endte 11-10 til pause.

I andre omgang satt jentene våre kampen. Omgangen ble preget av bra keeperredninger, godt forsvarsspill og godt humør.  Det gode forsvarsspillet førte til at vi fikk mange gode overganger.

Kampen endte 15-24.

Geir Håvard Ellingseter.

J14 med to kamper - 1 og 2. des.

Lørdag var det hjemmekamp i fylkesserien mot Godøy. Trener Morten ga jentene i oppgave å heve forsvarsspillet, fighte om alle ballene og løpe i 40 minutter.

Jentene satt bra tempo og kombinert med gode vurderinger førte det til 10-6 ledelse til pause.

Mange på scoringslisten, godt forsvar og kjempebra keeperarbeid førte til at Vestnes til slutt vant 19-9.

Søndag ettermiddag spilte jenter 14 heimekamp i lokalserien mot Aure. I 1. omgang hadde vi bra tempo og trykk i angrepsspillet. Det ga god presisjon, og avslutningene gikk i mål på løpende bånd. I forsvar hang vi ikke helt sammen de første minuttene. Men vi justerte, og stod bra resten av omgangen. Meget bra gjennomført omgang som endte 15 - 6.

2. omgang ble preget av et bortelag som dro ned tempoet, og brukte lang tid i angrep. Dermed gikk mye av tiden med til forsvarsarbeid, og vi fikk færre muligheter fremover.

En bra gjennomført kamp, og god fremgang i angrepsspillet fra forrige helg. Vi viste også at vi kan være "kalle i hue" når motstanderen koker.

Sluttresultat 21 - 12.

Roger Malme og Geir Håvard Ellingseter.

J14 med seier over Langevåg 4.11

Søndag 04.11 dro j-14 til Sunnmøre for å møte Langevåg i fylkesserien. Langevåg har hatt en litt tung start på serien, men vi møtte et lag med godt forsvarsspill. Til pause sto det 4-6. I andre omgang satt skuddene bedre og fine keeperredninger gjorde kampen mindre spennende.  Vestnes Varfjell vant til slutt 12-17.

Geir Håvard Ellingseter

Sesongåpning for J14 29.09

J-14 hadde lørdag sesongåpning mot SIF/Hessa IL. Jentene vår startet friskt og fikk raskt en komfortabel ledelse. Etter pause falt kvaliteten i spillet en periode, men de fikk justert seg inn igjen. Kampen endte 22-8 til Vestnesjentene. Trener, Morten Løken, kunne konstatere at oppkjøringen har lagt et bra grunnlag for høstens kamper. Det blir spennende å følge utviklingen utover sesongen.

Geir Håvard Ellingseter

VVIL Fotball J-12 med seier mot Elnesvågen

Mange av disse jentene var på håndballcup i helga, men det så ikke ut til å prege de. Jentene kunne dra fornøyde hjem fra Elnesvågen etter en solid 1-8 seier. Det fungerte god framover og et solid forsvarsspill gjorde det vanskelig for Elnesvågjentene.

J11 mot Molde FK 23.09

J11 var i kveld i Molde. Jentene spilte en god kamp. Tydelig at de har lært mye i løpet av sesongen. Fint samspill førte til 2-0 seier til VVIL.

Geir Håvard Ellingseter.

 

J11 borte mot Ekko/Aureosen 7.9.2015

Vestnes Varfjell J11 spilte denne uka bortekamp mot Ekko/Aureosen. 1. omgang var jevnspilt og til pause stod det 1-1.

VVIL startet 2. omgang godt og satt inn flere mål rett etter pause. Da dommeren blåste av kampen stod det 4-6 i favør til VVIL. Jentene, trenerne og foreldrene dro fornøyde hjemover!

Geir Håvard Ellingseter.

 

Minihåndball i Elnesvågen 08.03

På kvinnedagen 8. mars stilte VVIL med 2 jentelag på minihåndballturnering i Elnesvågen. Jentene spilte mot Gossen, Træff og Elnesvågen. Det var tydelig at jentene har trent godt i vinter. Flott innsats av alle jentene og trener Knut Øyvind Hoem.

Geir Håvard Ellingseter.

 

J14 borte mot Molde 2 og 3 11.01

Det var en motivert gjeng som tok turen til Idrettens hus i Molde for å spille mot Molde 3 og Molde 2 på søndag.
Det virket ikke som om lørdagens kamper mot Åndalsnes satt i kroppen. Jentene hadde veldig lyst til å slå Molde 3 og slik gikk det også. Da dommeren blåste av kampen 
var stillingen 9-16 i Vestnes/Varfjell sin favør.
 
Som forventet ble det vanskeligere mot Molde 2. Molde 2 er et rent 14-årslag som også spiller i regionsserien. Til pause var stillinga 10-5. Det var om mulig et enda mer innbitt lag som gikk på bana i 2. omgang. Til slutt ble det tap 17-12, men jentene bet god fra seg. 
 
Trener Vivian var svært godt fornøyd med spillerne etter begge kampene.
 
Geir Håvard Ellingseter.
 
 
Abbonér på denne nyhetsmatingen
Skyet

2°C

Vestnes

Skyet

Luftfuktighet: 80%

Vind: 32.19 km/h

  • Rain
    10 Des 2018 5°C 3°C
  • Delvis Skyet
    11 Des 2018 5°C 1°C