Logg inn
Geir Håvard Ellingseter

Geir Håvard Ellingseter

URL-adresse:

Sesongåpning for J14 29.09

J-14 hadde lørdag sesongåpning mot SIF/Hessa IL. Jentene vår startet friskt og fikk raskt en komfortabel ledelse. Etter pause falt kvaliteten i spillet en periode, men de fikk justert seg inn igjen. Kampen endte 22-8 til Vestnesjentene. Trener, Morten Løken, kunne konstatere at oppkjøringen har lagt et bra grunnlag for høstens kamper. Det blir spennende å følge utviklingen utover sesongen.

Geir Håvard Ellingseter

VVIL Fotball J-12 med seier mot Elnesvågen

Mange av disse jentene var på håndballcup i helga, men det så ikke ut til å prege de. Jentene kunne dra fornøyde hjem fra Elnesvågen etter en solid 1-8 seier. Det fungerte god framover og et solid forsvarsspill gjorde det vanskelig for Elnesvågjentene.

J11 mot Molde FK 23.09

J11 var i kveld i Molde. Jentene spilte en god kamp. Tydelig at de har lært mye i løpet av sesongen. Fint samspill førte til 2-0 seier til VVIL.

Geir Håvard Ellingseter.

 

J11 borte mot Ekko/Aureosen 7.9.2015

Vestnes Varfjell J11 spilte denne uka bortekamp mot Ekko/Aureosen. 1. omgang var jevnspilt og til pause stod det 1-1.

VVIL startet 2. omgang godt og satt inn flere mål rett etter pause. Da dommeren blåste av kampen stod det 4-6 i favør til VVIL. Jentene, trenerne og foreldrene dro fornøyde hjemover!

Geir Håvard Ellingseter.

 

Minihåndball i Elnesvågen 08.03

På kvinnedagen 8. mars stilte VVIL med 2 jentelag på minihåndballturnering i Elnesvågen. Jentene spilte mot Gossen, Træff og Elnesvågen. Det var tydelig at jentene har trent godt i vinter. Flott innsats av alle jentene og trener Knut Øyvind Hoem.

Geir Håvard Ellingseter.

 

J14 borte mot Molde 2 og 3 11.01

Det var en motivert gjeng som tok turen til Idrettens hus i Molde for å spille mot Molde 3 og Molde 2 på søndag.
Det virket ikke som om lørdagens kamper mot Åndalsnes satt i kroppen. Jentene hadde veldig lyst til å slå Molde 3 og slik gikk det også. Da dommeren blåste av kampen 
var stillingen 9-16 i Vestnes/Varfjell sin favør.
 
Som forventet ble det vanskeligere mot Molde 2. Molde 2 er et rent 14-årslag som også spiller i regionsserien. Til pause var stillinga 10-5. Det var om mulig et enda mer innbitt lag som gikk på bana i 2. omgang. Til slutt ble det tap 17-12, men jentene bet god fra seg. 
 
Trener Vivian var svært godt fornøyd med spillerne etter begge kampene.
 
Geir Håvard Ellingseter.
 
 

Jenter 10 arrangement i Vestneshallen 9.11

Jenter 10 stilte med 2 lag i Vestneshallen søndag 9. november. Åndalsnes, Isfjorden, Misund og Skåla spilte kamper i hallen i dag. Jentene viser god framgang og humøret var på topp. Flott arrangement!

Geir Håvard Ellingseter.

Håndballcup på Åndalsnes

Vestnes Varfjell stilte med 6 lag på Åndalsnes i dag.

Det var årgangene 2005 og 2006 som var i ilden. 5 jentelag og ett guttelag. Det er tydelig at lagene fra Vestnes har trent godt i høst. Det ble mange seiere, noen uavgjort kamper og nesten ingen tap.

Alle koste seg og fikk fine medaljer i Raumahallen.

Geir Håvard Ellingseter.

Abbonér på denne nyhetsmatingen
Skyet

7°C

Vestnes

Skyet

Luftfuktighet: 73%

Vind: 35.40 km/h

  • Rain
    18 Okt 2018 7°C 5°C
  • Rain
    19 Okt 2018 8°C 6°C