Logg inn
Mari Karadash

Mari Karadash

URL-adresse:

Tre gull og 2 bronse til VVIL Kampsport i Lag-NM karate

LagNM og Norgescup er over for denne gang, og vi er KJEMPEFORNØYD
med resultatet. Takk til våre fantastiske coacher Jarl Kristian Gjerde, William Alexander Gjelsten, Jeanet Katrin Gjerde og Sara Funie Nalbant Karadash.

Gull til laget: Julie, Jeanet og Sara i åpen kataklasse.
Bronse til debutantene i lag: Alice, Eljana og Vilde i åpen kataklasse.
Gull til laget: Julie, Jeanet og Sara i junior/senior kataklasse.
Norgescup: Gull til Sara i individuell åpen kataklasse.
Med to gull i LagNM og ett gull i Norgescupen, ble det trippelgull på Sara i helga.
Norgescup: Bronse til Vilde i kumite.

Norgescup kata individuelt. En kjempefin innsats av våre yngste utøvere:
Sindre, Alice, Eljana og Vilde. Det er ikke lett å hevde seg på pallen når de yngste utøverne våre havner i pulje med Norges beste seniorer. Vi er fornøyd med utøvernes innsats og poengsum de oppnådde hver for seg. Kun tre utøvere deltok i kumite åpen vektklasse denne gangen.  Flott innsats av Vilde, Eljana og Sindre.

Det er alltid mye læring på slike stevner, og erfaring er vårt fokus. En må være tålmodig, delta mest mulig på ulike stevner, og utvikle seg i takt med erfaringa en høster.

Nordisk i Danmark:
Neste uke er det Nordisk, og vi er kjempestolt over at fire fra vår klubb er tatt ut til å representere Norge i kata: Julie Kristin Karadash, Jeanet Katrin Gjerde, Sara Funie Nalbant Karadash og Sindre You Nilsen. Vi ønsker dem lykke til!

Mari N. Karadash.

Foto: Geir Stokkeland.

Notis fra NRK Møre og Romsdal når du ved å klikke på denne linken.

Karatebronse til Sara Karadash i nordisk

En flott 3. plass på Nordisk til Sara Funie Karadash. Det er første gangen hun representeter Norge på Nordiskmesterskap. Hennes eldre søster, Julie Kristin fikk dessverre ingen palleplassering denne gangen. Uttaket til Nordisk er gjort av landslagsledelsen og Norges Kampsportsforbund.

Nordisk mesterskap ble arrangert i Tampere i Finland i november-18.

Mari Karadash.

Resultat fra Midt-Norsk-Cup 3

24. september deltok de eldste utøverne våre på Midt-norsk Cup i Steinkjer. Klubben stilte også med en dommer. Et flott gjennomført stevne av arrangøren Byafossen IL og med mange utøvere representert fra fylkene Nordland- Nord-Trøndelag- Møre og Romsdal og Hordaland.
Vestnes Varfjell Kampsport sine 7 utøvere tok 4 gull - 4 sølv og 3 bronse. Det ble også to fjerdeplasser til oss.

22. oktober er Vestnes Varfjell Kampsport vert for arrangementet Midt-Norsk Cup 4, og vi gleder oss til å ta i mot karatekas i alle aldre fra ulike klubber i landet.  Stevnet finner sted i Vestneshallen kl.10.00. Gratis inngang og kiosksalg. Velkommen!

Vestnes Varfjell Kampsport på Idrettseminar 18.09

Vestnes Varfjell Kampsport tok turen til Bjørnsonhuset for å delta på idrettsseminaret som Gjensidige arrangerte i forbindelse med sitt 175-års jubileum. Kjempeflinke foredragsholdere som snakket om hvordan nå sine mål, både individuelt og som lag. Våre ungdommer var veldig fornøyd med kvelden og ga terningkast 9 av 10 mulige. Med andre ord; et alle tiders seminar. ??

Abbonér på denne nyhetsmatingen