Logg inn
Elin Skjegstad

Elin Skjegstad

URL-adresse:

VVIL's J13 borte mot Kristiansund - 17.11

J13 tok turen til Kristiansund søndag 17.nov. Der møtte de Kristiansund og Kristiansund 2. Laget ble idag ledet av Frode og Geir Håvard.

Kristiansund-VVIL  7-22
Stor forskjell i nivå på lagene så kampen bær preg av det i perioder. Men jentene viser vilje til å jobbe både i forsvar og angrep og som vanlig veldig godt keeperspill. Mange jenter som scorer mål.

Kristiansund 2-VVIL 15-20
Her møter vi et lag som har vunnet alle sine kamper så langt og ligg øverst på tabellen. Vi fikk en litt trå start de første minuttene men så festet forsvaret seg og vi fikk se høgt tempo på ball, tøffe taklinger i forsvar, glimrende keeperspill, flott samspill i angrep og mange fine mål. I korte perioder glipper konsentrasjonen og motstanderne får slippe litt mer inn, men vips så er jentene på igjen og vi drar i havn en flott lagseier.

Mange glade jenter og foreldre etter dagen. Nå er det bare å nullstille seg så er vi klar for Åndalsnes/Isfjorden på onsdag.

Elin Skjegstad.

VVIL's J13 hjemme mot Kristiansund 3

J13 spilte hjemme mot Kristiansund 3 idag.

Kampen bar preg av til tider lavt tempo. Men våre jenter benyttet anledningen til å få igang angrepsspillet sitt og hente fram trekk som læres på trening. Moro og se laget bruke alle spillerne, mange fine innspill til strek, skudd fra kant, gjennombrudd fra backene og kontringer i særklasse. Keeperne står som vanlig veldig godt. Resultat seier til oss 27-9.

Elin Skjegstad.

VVIL's J13 med tre kamper sist uke

J13 har spilt 3 kamper den siste uka.
Onsdag gjestet vi Skåla for sesongens første kamp. Tradisjonen tro ble det en stang ut kamp der få ting stemte i alle ledd på bana. Tap 11-9 ble bare å ta med seg hjem.

Søndag morgen reiste vi til Molde for kamp mot Molde HK. Her fikk vi se jenter med fart i beina og kontroll på ballen, og et hardarbeidende forsvar som ga god hjelp til våre dyktige keepere. Seier 11-15 var vi fornøyd med.

Deretter dro vi hjem over fjorden for kamp i Vestneshallen mot Averøy. Dette ble en håndball kamp med stor nivåforskjell på lagene, og spillet bar preg av det. Men jentene jobber på og scorer mål. Seier 24-4 pynter på målstatistikken og mange målscorere.

En litt humpete start på sesongen men vi gleder oss til fortsettelsen.

Elin Skjegstad.


Bilder fra VVIL-Averøy, alle bilder Sølvi Rekdal:

J12 borte mot Gossen 17. feb.

Søndag 17.februar tok jentene turen til Aukra for bortekamp mot Gossen. Det ble på alle måter en rolig kamp. Lavt tempo i føtter og ballkast på begge lag, og mye stang ut i forsøk på å score mål. Våre jenter var likevel best og ledet fra start til slutt. Med mange fine redninger fra begge keeperne. Fin fin seier 4-13 til oss.

Elin Skjegstad.

J12 hjemme mot Åndalsnes/Isfjorden 2. feb

Lørdag 2.februar var det duket for hjemmekamper i Vestneshallen mot Åndalsnes/Isfjorden 1 og 2.
Første kamp startet litt trått og våre jenter låg under i begynnelsen. Men etterhvert ble sjansene gjort om til mål, kombinert med godt keeperspill. Etter en litt rotete kamp av begge lag ble sluttresultatet 18-13 til oss.

Andre kampen startet kontant med mål på første forsøk og det satte standarden for resten av kampen. Vi fikk se jentene spille som et lag både i forsvar og angrep, mange fine mål og gode keeper redninger, mange målscorere og iherdig innsats. Sluttresultatet ble 30-10 til våre jenter.

Elin Skjegstad.

J12 hjemme mot Skåla 1 og 2, 13. jan

VVIL j12 hadde 2 hjemme kamper mot Skåla 1 og 2, søndag 13.januar.
Begge kampene gikk litt trått i starten for våre jenter men det kom seg etterhvert.
I første kamp ledet vi med 2 mål til pause, og vant til slutt 16-10.
Kamp 2 ble en slitekamp der vi låg under med 3 mål til pause etter mye stang ut og lite flyt i spillet. Men i 2.omgang hentet jentene fram mye av det som bor i dei og fikk til slutt en flott seier 16-12.
Mye hardt arbeid, fine mål og gode keeper redninger drog i havn full poengpott. Godt jobba av våre 12-åringer.

Elin Skjegstad.

J12 med to kamper - 1 og 2 des.

Lørdag 1.desember reiste jentene til Elnesvågen der vi møtte et fysisk hardtarbeidende hjemmelag. Det ble en tøff og jevn kamp dere begge lag spilte offensivt forsvar. Våre jenter fikk en del stang ut i angrep som dessverre fulgte dei kampen ut, og vi tapte med 1 mål, resultat 14-13. Vi ser for oss mange tette oppgjør i åra framover.

Søndag 2.desember fikk vi besøk av Gossen hjemme. Det ble en helt annen kamp der våre lyktes med det meste. Vi vant 28-5.

Super innsats av jentene.

Elin Skjegstad.

Sesongåpning for J11 - 05.11

Vestnes Varfjell j11 sesongåpnet idag med bortekamp mot Molde og Træff. Det ble 2 jevne kamper som dessverre endte med tap men det var godt å endelig komme igang. Bildet ble tatt på ferga der jentene fikk en dose bursdag feiring.

Elin Skjegstad.

VVIL på DnB Cup 29.4 - 1.5

Dnb cup i Trondheim 29.4-1.5

Vestnes Varfjell reiste til Trondheim på DNB cup med 2 x j10 lag, j11, g11 og j12. Spillerne var innlosjert på Kolstad skole. Alt spill foregikk i Trondheim spektrum der det var 6 haller. Kjekt med flere lag i aksjon, da kunne vi gå mellom hallene og heie på hverandre så langt det var mulig. En stor gjeng var også og såg semifinalen i sluttspillet mellom Byåsen og Larvik. Både spillere, ledere og foreldre er enig om at det har vært en god og underholdende opplevelse både på og utanfor bana.

J10
Vestnes Varfjell j10 dro avgårde med 14 spillere fordelt på 2 lag. Å dra på cup er spennende og det er store krav til mestring både på og utafor bana for våre unge spillere. Men vi har en flott gjeng jenter som virkelig har mestret på alle måter. De støtter og tar vare på hverandre. Jentene har fått mye spilletid på totalt 8 kamper og det har gitt resultat at omtrent samtlige har kommet på scoringslisten. I tillegg har vi fått sett flere gode keepere i aksjon. Mye godt forsvarsarbeid og godt lagspill, til tider tøffe tak. 2 knepne tap, 1 uavgjort og 5 seiere ble fasiten. Dette er en god gjeng med godt humør og viser stor glede for spillet. For oss foreldre har det vært til tider svært spennende og engasjerende på sidelinja.

J11
Jentene vant alle sine 4 kamper. De møtte sterke motstandere, Furnes, Frosta, Spjelkavika og Kolstad. Lag fra store deler av landet. Jentene sto, som et fjell i forsvar. De spilte, som et lag. J11 hadde godt av denne cupen, da de bygget gode relasjoner på og utafor banen. De fikk tid til en tur på Rush trampolinepark i tillegg til Byåsen - Larvik. Jentene kunne tenkt seg at cupen varte lenger. Premieutdeling J11 Trondheim DNB CUP ble en fantastisk og underholdende helg, både for foreldre og barn.

G11
VVIL G11 reiste til Trondheim med 9 spillere. Til tross for en utfordrende sesong i serien, var det en veldig gira og spillesugen gjeng som reiste nordover. Vi var litt urolige for formen, siden flere av guttene har slitt med sykdom siste tiden, men de beit tennene sammen og ristet det av seg. I første kamp møtte vi Sunndal, som vi har hatt både seier, uavgjort og tap mot tidligere i sesongen. G11 har i serien alltid spilt best i 2. omgang. Med bare én omgang i cupen, så måtte guttene bare gi jernet fra start, og det gjorde de! Vi slo Sunndal med ett mål (7-8). Snakk om drømmeåpning på turneringen for guttene, som ikke har vært bortskjemt med å vinne. Deretter fulgte en tøff kamp Ringebu-Fåvang HK, hvor motstanderne tidlig rykket fra, og vi gikk på et 5-målstap. Det så ikke ut til å gå alt for hardt inn på dem, for neste kamp vant vi 9-6 mot Rørvik, før de satte punktum mot hjemmelaget Kolstad med en sterk 7-4 seier. Da stod jubelen i taket! 3 av 4 mulige overgikk våre forventninger. En fantastisk fin avslutning på årets sesong. Vi er så utrolig glad for at guttene endelig får føle på gleden av å vinne. Vi vinner mot gode lag gjennom solide prestasjoner av samtlige på laget, som plasserer oss i toppen av vår pulje. I tillegg har det vært utrolig gøy med alle gode tilbakemeldinger fra de som så på og fulgte oss i helga. Jeg tror vi overrasket mange, kanskje også oss selv :-) Alt i alt en gedigen opptur for spillere, foreldre og støtteapparat - vi er veldig stolt av guttene våre! Det er ekstra gledelig at alle guttene går på en ny sesong fra høsten, slik at VVIL også neste sesong vil ha et guttelag!

J12
De 13 jentene reiste til Trondheim med mål om å komme til A sluttspillet. Den første kampen mot Furnes ble en tett og litt for spennende kamp, der lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen. 10 sekund før slutt var det heldigvis en VVIL spiller som satte inn det avgjørende målet og våre jenter vant 5 - 4. I andre kamp i innledende runde møtte jentene et lag fra Kyrksæterøra. I denne kampen tok jentene tidlig styring i kampen og vant 10 - 2. I den siste kampen i puljespillet møtte jentene Spjelkavik. Her viste jentene tidlig hvem som var sjefene og kunne gå seirende av banen med 8 -4. Som puljevinnere gikk jentene rett til kvartfinalen der de møtte et sterkt lag fra Strindheim. Våre jenter startet godt og lå litt foran gjennom nesten hele kampen. Jentene kjempet godt , men dessverre holdt det ikke helt inn, og kampen endte med et surt ettmålstap. Surt å tape en kamp de ledet nesten hele kampen, men må si seg fornøyd med å spille jevnt med det sterke laget fra Trøndelag. Laget og trener også veldig fornøyd med å komme i kvartfinalen i en så stor turnering med 27 lag i gruppa.

Elin Skjegstad

 

Håndball i Vestneshallen 10.12

Idag har det vært mye håndball i Vestneshallen der hele Møre og Romsdal fylke har vært delaktig. Jenter og gutter f. 2002 og 2003 har spilt treningskamper med sammensatte lag fra Nordmøre og Romsdal krets mot Sunnmøre krets. To jenter fra Vestnes Varfjell var plukket ut til å delta, Hanne Kjærstad på j14 og Emilie Faksen på j13. Begge to gjorde en flott innsats. Siste bildet viser Emilie i aksjon. Dessverre fikk vi ikke tatt bilde av Hanne under kamp.

Vestnes Varfjell har flere unge dommere. Under dagens samling fikk Emilia Frisk Azour og Malin Johanne Lien for første gang prøve seg på dette nivået, der de dømte både J13, J14 og G14. De hadde dommerobservatør for veiledning og fikk mye god tilbakemelding. Jentene var spent på nivået og tempoet, men det var 3 greie kamper uten store konflikter.

Stor takk til de som stilte opp med mat, kioskvakt og i sekretariat. For ikke å glemme Ida Halkjelsvik som var å finne også på trenerbenken for NMR J14. 

Elin Skjegstad

Abbonér på denne nyhetsmatingen