Logg inn
Elin Skjegstad

Elin Skjegstad

URL-adresse:

J12 med to kamper - 1 og 2 des.

Lørdag 1.desember reiste jentene til Elnesvågen der vi møtte et fysisk hardtarbeidende hjemmelag. Det ble en tøff og jevn kamp dere begge lag spilte offensivt forsvar. Våre jenter fikk en del stang ut i angrep som dessverre fulgte dei kampen ut, og vi tapte med 1 mål, resultat 14-13. Vi ser for oss mange tette oppgjør i åra framover.

Søndag 2.desember fikk vi besøk av Gossen hjemme. Det ble en helt annen kamp der våre lyktes med det meste. Vi vant 28-5.

Super innsats av jentene.

Elin Skjegstad.

Sesongåpning for J11 - 05.11

Vestnes Varfjell j11 sesongåpnet idag med bortekamp mot Molde og Træff. Det ble 2 jevne kamper som dessverre endte med tap men det var godt å endelig komme igang. Bildet ble tatt på ferga der jentene fikk en dose bursdag feiring.

Elin Skjegstad.

VVIL på DnB Cup 29.4 - 1.5

Dnb cup i Trondheim 29.4-1.5

Vestnes Varfjell reiste til Trondheim på DNB cup med 2 x j10 lag, j11, g11 og j12. Spillerne var innlosjert på Kolstad skole. Alt spill foregikk i Trondheim spektrum der det var 6 haller. Kjekt med flere lag i aksjon, da kunne vi gå mellom hallene og heie på hverandre så langt det var mulig. En stor gjeng var også og såg semifinalen i sluttspillet mellom Byåsen og Larvik. Både spillere, ledere og foreldre er enig om at det har vært en god og underholdende opplevelse både på og utanfor bana.

J10
Vestnes Varfjell j10 dro avgårde med 14 spillere fordelt på 2 lag. Å dra på cup er spennende og det er store krav til mestring både på og utafor bana for våre unge spillere. Men vi har en flott gjeng jenter som virkelig har mestret på alle måter. De støtter og tar vare på hverandre. Jentene har fått mye spilletid på totalt 8 kamper og det har gitt resultat at omtrent samtlige har kommet på scoringslisten. I tillegg har vi fått sett flere gode keepere i aksjon. Mye godt forsvarsarbeid og godt lagspill, til tider tøffe tak. 2 knepne tap, 1 uavgjort og 5 seiere ble fasiten. Dette er en god gjeng med godt humør og viser stor glede for spillet. For oss foreldre har det vært til tider svært spennende og engasjerende på sidelinja.

J11
Jentene vant alle sine 4 kamper. De møtte sterke motstandere, Furnes, Frosta, Spjelkavika og Kolstad. Lag fra store deler av landet. Jentene sto, som et fjell i forsvar. De spilte, som et lag. J11 hadde godt av denne cupen, da de bygget gode relasjoner på og utafor banen. De fikk tid til en tur på Rush trampolinepark i tillegg til Byåsen - Larvik. Jentene kunne tenkt seg at cupen varte lenger. Premieutdeling J11 Trondheim DNB CUP ble en fantastisk og underholdende helg, både for foreldre og barn.

G11
VVIL G11 reiste til Trondheim med 9 spillere. Til tross for en utfordrende sesong i serien, var det en veldig gira og spillesugen gjeng som reiste nordover. Vi var litt urolige for formen, siden flere av guttene har slitt med sykdom siste tiden, men de beit tennene sammen og ristet det av seg. I første kamp møtte vi Sunndal, som vi har hatt både seier, uavgjort og tap mot tidligere i sesongen. G11 har i serien alltid spilt best i 2. omgang. Med bare én omgang i cupen, så måtte guttene bare gi jernet fra start, og det gjorde de! Vi slo Sunndal med ett mål (7-8). Snakk om drømmeåpning på turneringen for guttene, som ikke har vært bortskjemt med å vinne. Deretter fulgte en tøff kamp Ringebu-Fåvang HK, hvor motstanderne tidlig rykket fra, og vi gikk på et 5-målstap. Det så ikke ut til å gå alt for hardt inn på dem, for neste kamp vant vi 9-6 mot Rørvik, før de satte punktum mot hjemmelaget Kolstad med en sterk 7-4 seier. Da stod jubelen i taket! 3 av 4 mulige overgikk våre forventninger. En fantastisk fin avslutning på årets sesong. Vi er så utrolig glad for at guttene endelig får føle på gleden av å vinne. Vi vinner mot gode lag gjennom solide prestasjoner av samtlige på laget, som plasserer oss i toppen av vår pulje. I tillegg har det vært utrolig gøy med alle gode tilbakemeldinger fra de som så på og fulgte oss i helga. Jeg tror vi overrasket mange, kanskje også oss selv :-) Alt i alt en gedigen opptur for spillere, foreldre og støtteapparat - vi er veldig stolt av guttene våre! Det er ekstra gledelig at alle guttene går på en ny sesong fra høsten, slik at VVIL også neste sesong vil ha et guttelag!

J12
De 13 jentene reiste til Trondheim med mål om å komme til A sluttspillet. Den første kampen mot Furnes ble en tett og litt for spennende kamp, der lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen. 10 sekund før slutt var det heldigvis en VVIL spiller som satte inn det avgjørende målet og våre jenter vant 5 - 4. I andre kamp i innledende runde møtte jentene et lag fra Kyrksæterøra. I denne kampen tok jentene tidlig styring i kampen og vant 10 - 2. I den siste kampen i puljespillet møtte jentene Spjelkavik. Her viste jentene tidlig hvem som var sjefene og kunne gå seirende av banen med 8 -4. Som puljevinnere gikk jentene rett til kvartfinalen der de møtte et sterkt lag fra Strindheim. Våre jenter startet godt og lå litt foran gjennom nesten hele kampen. Jentene kjempet godt , men dessverre holdt det ikke helt inn, og kampen endte med et surt ettmålstap. Surt å tape en kamp de ledet nesten hele kampen, men må si seg fornøyd med å spille jevnt med det sterke laget fra Trøndelag. Laget og trener også veldig fornøyd med å komme i kvartfinalen i en så stor turnering med 27 lag i gruppa.

Elin Skjegstad

 

Håndball i Vestneshallen 10.12

Idag har det vært mye håndball i Vestneshallen der hele Møre og Romsdal fylke har vært delaktig. Jenter og gutter f. 2002 og 2003 har spilt treningskamper med sammensatte lag fra Nordmøre og Romsdal krets mot Sunnmøre krets. To jenter fra Vestnes Varfjell var plukket ut til å delta, Hanne Kjærstad på j14 og Emilie Faksen på j13. Begge to gjorde en flott innsats. Siste bildet viser Emilie i aksjon. Dessverre fikk vi ikke tatt bilde av Hanne under kamp.

Vestnes Varfjell har flere unge dommere. Under dagens samling fikk Emilia Frisk Azour og Malin Johanne Lien for første gang prøve seg på dette nivået, der de dømte både J13, J14 og G14. De hadde dommerobservatør for veiledning og fikk mye god tilbakemelding. Jentene var spent på nivået og tempoet, men det var 3 greie kamper uten store konflikter.

Stor takk til de som stilte opp med mat, kioskvakt og i sekretariat. For ikke å glemme Ida Halkjelsvik som var å finne også på trenerbenken for NMR J14. 

Elin Skjegstad

Serieåpning for J10 i Raumahallen 22.10

Denne flotte gjengen har idag vore i Raumahallen og spilt sine første seriekamper for sesongen.

Vi har 2 lag i årets sesong og begge vant sine kamper med god margin. På tampen fikk vi et innbyrdes oppgjør som ble jevnt og spennende. Alt i alt en fin dag der alle har fått mye spilletid. Vi har flere gode keeperprestasjoner og mange fine mål. Og super innsats av våre nybegynnere som vi har fått inn i gruppa vår. Heia VVIL

Foto: Elin & Anne Lise.

J10 & 11 mot Samhald 2. juni

J10 er ei fin blanding av 10 og 11-åringer fordelt på to lag. Idag var det eine laget på Vikebukt og møtte Samhald. En fin lagseier der jentene vant 6-1. Mykje bra spill på ei litt langhåra grasbane.

 

På Shellcup med VVIL J10 (f. 2006)

Jentene er siste års kull på minihandball men vi har sett en gjeng jenter i rivende utvikling som vi valgte å melde på i 10-års klassen under Shellcup. Og jentene eide ingen respekt for de 1 år eldre motstanderne. Totalt 5 kamper på 3 dager, der jentene viste innsats og vilje til å kjempe for laget sitt. De fikk 2 tap, 2 uavgjort og 1 seier som vi er godt fornøyd med. Alle kampene relativt jevnspilt. Vi fikk mye godt spill både av keepere og utespillere.
Ei fin gruppe som trives ilag sosialt, og en kjempe kjekk gjeng å dra på tur med. Det var likevel mange slitne 9-10-åringer som sjekket ut av Innlandet skole idag. Vi gleder oss til neste år med ny cup ?
En stor takk fra spillere og foreldre gruppa rettes til vår unge trener Malin Johanne Lien som har ledet alle kampene fra benken og tatt ansvar for mye både rundt kampene og praktisk under vanndisco. Kjempebra jobba ?

Oppdtart:
J9 hadde ei lita handball avslutning fredag 29.4 og da fikk vi omsider samlet jentene og tatt bilder med Shellcup t-skjorte og medalje.(siste bildet under).

 

Jenter 12 på Åndalsnes 27.05

Dagens kamp på Åndalsnes vart ei økt med effektiv fotball av motstanderen. Våre jenter ble litt sjakk matt, men 2.omgang var langt bedre enn første. Vi sluttet å telle baklengsmål, og gleder oss over Rikke sitt flotte frisparkmål. Det som imponerer meg mest er likevel gleden ved å spille. Vi stoppet på Kiwi og kjøpte is, og på vei hjem ble det mye latter , fjas og høy musikk. Å kjøre Sharan med 6 jenter var vi enig om var en morsom biltur :) Regner med det var like gøy i de to andre bilene. Heia VVIL J12 :)

Elin Merete Skjegstad.

J9 borte mot Åndalsnes 5.3

Idag har VVIL J9 vore på Åndalsnes og spilt sin første ordinære seriekamp på stor bane. Kampen mot Molde 3 vant jentene 9-3 og spilte kjempebra. Mange målscorere og godt keeper spill.
Dette er resultatet av samarbeid mellom J9 og J10. Jentene har trent med J10 jevnlig og forbereder seg til turnering på stor bane i 10-års klassen.
Vi gleder oss til å følge disse jentene videre.

Elin Skjegstad.

 

Abbonér på denne nyhetsmatingen
Klart

0°C

Vestnes

Klart

Luftfuktighet: 51%

Vind: 19.31 km/h

  • Delvis Skyet
    13 Des 2018 0°C -1°C
  • Delvis Skyet
    14 Des 2018 0°C -1°C