Logg inn
Frode Lien

Frode Lien

Invitasjon - Aker Stadion 20 år

Hei alle i Vestnes Varfjell fotball

Molde Fotballklubb har sendt ut en invitasjon, som vi håper noen vil være med på.

Hver enkelt melder inn til sin oppmann på det laget man hører til, som igjen sender det samlet videre til Marit Liabø Gravdehaug.
Håper noen voksne og barn kunne tenkt seg å være med på selve innmarsjen også, og da må dere skrive det på meldinga.

Internfrist blir 11 april.

Hilsen Frode Lien
Leder
Vestnes Varfjell Fotball

Invitasjon (klikk på linken under for å laste ned/åpne PDF dok.):

J12 på Atlanterhavscup 17. februar

J12 har i dag vert på Atlanterhavscup på Averøya.

Det ble en meget fin start med en 3-0 seier over Kårvåg/Havørn i første kamp, Solveig Grace, Solveig og Ragnhild stod for målene men alle spilte kjempebra og med litt flaks hadde vi hatt 2-3 til.

I kamp 2 mot Dahle Blå  rotet vi litt i starten og låg under 0-2 etter 6 minutter. Men god coaching av Knut Øyvind og Viggo og super innsats av alle med mål av Linnea Sophie og Ragnhild så greide vi 2-2 til slutt.

I kamp 3 mot Dahle Gul var jentene på fra start og spilte en veldig god kamp. Mål av Emma, Solveig og Solveig Grace gjorde at vi vant 3-0. Kanongod innsats av alle og godt keeperspill av Sigrid .

Kamp 4 var mot hjemmelaget Averøykameratene, nok en gang var jentene på fra start og spilte veldig godt alle sammen. Laura var veldig nære ved 2 anledninger og Selma spilte som en sjef i forsvaret. Det endte med en komfortabel 4-0 seier etter mål av Ingfrid, Sigrid og 2 mål av Linnea Sophie, her burde faktisk seieren vært større.

Frode Lien.

Johanne Vestre uttatt til kretslagssamling

Johanne Vestre fra VVIL J14 er tatt ut til kretslagssamling, der første samling er i Sunndal 17 januar.

Vi gratulerer og håper på flere på kretslaget i nær fremtid da det også er andre som er veldig nære både på jente og guttesiden.

Frode Lien.

G14 9-er med kvailfiseringskamp til 1. divisjon

G14 9,er var i går i Langfjorden og spilte kamp.

De spiller kvalifisering om å komme i 1 eller 2 divisjon. Kampen i går åpnet bra og allerede etter 3 minutt ledet vi 1-0. Vi hadde full kontroll på kampen og ledet 4-1 til pause. Vi forsatte det gode spillet i 2 omgang og misbrukte utallige sjanser men avsluttet med en 6-2 seier. Målscorere Owen 1, Lucas 1, Eirik 1 og Lars-Helge 3. Alle gutta spilte bra og resultatet burde nok vert større med litt mer marginer, for vi dominerte stort.

Nå trenger gutta bare 1 poeng til på de to siste kampene for å være sikret 1 divisjon fra midten av juni. Det gror godt i fotballen i VVIL.

Frode Lien.

J11 hjemme mot Åndalsnes 7.5

J11 (2006) har i dag hatt hjemmekamp mot Åndalsnes.

De hadde kun 1 innbytter men tok tidlig kontroll og holdt helt inn. En kjempefin 14-5 seier med mange målscorere fint spill og gode keeper prestasjoner. Heia VVIL.

Frode Lien.

G14 9-er hjemme mot Åndalsnes 04.10

G 14, 9,er hadde i kveld sesongens siste kamp, en kamp som skulle avgjøre om vi ble avdelingsmestre eller ikke. Gutta var skikkelig tent og etter bare 13 sekunder hadde Lucas gitt oss 1-0. 2-0 kom etter at Elias kranglet en corner i mål før det var gått 2 minutt. Det var fantastisk innsats og innstilling til kampen og jeg tror ikke Åndalsnes skjønte hva som skjedde. 3-0 ved Fredrik P etter 7 min før Audun scoret 3 mål på 8 minutt og dermed 6-0 til pause. I andre omgang byttet vi litt plasser og Åndalsnes presset oss litt lengre bak på banen noe som blir litt naturlig slik som kampen utartet seg. Det var allikavel vi som scoret i andre også og mål av Magnus og Patrik gjorde at vi vant 8-0 og er dermed avdelingsmester i G 14 9,er 2 divisjon. Takk til alle for en spennende og kjekk sesong.

G14 9-er hjemme mot Aure/Ertvågsøya/Tustna 1.10

VVIL G14 9,er hadde i dag hjemmekamp mot Aure/Ertvågsøya/Tustna.

Dette var en kamp mellom topp og bunn på tabellen men dette er et typisk "bananskall" som er lett å ta for lett på og dermed gjøre feil. Det tok 5 min før Audun puttet 1-0, så 4 min senere økte Lars-Helge til 2-0. Så var det 3x Audun før A/E/T reduserte til 5-1. Så 2 og 3 min senere scoret Audun igjen og dermed 7-1 til pause og 6 mål av Audun. Mykje godt spill av alle og skikkelig innsats og klar for andre omgang. Der prøvde vi litt eksprimentering med folk på nye (uvante) plasser, men det var likevel vi som scoret først i andre også etter en fin corner fra Lars-Helge som Elias ekspiderte vakkert i mål på hodet. Elias scoret også en til på hodet på corner fra Audun og Daniel PH scorte 1 og Magnus 1 (på hode) mens A/E/T scoret 5 innimellom og det endte med seier 11-6. Kjempefornøyd med seier 3 poeng og første omgang, mens både trenere og spillere var litt misfornøyd med 2 omgang. Nå er det kun en kamp igjen hjemme mot Åndalsnes på tirsdag og med seier eller uavgjort der så er vi avdelingsmestre i 2 div. Det var også målet vårt i mai, da vi ikke greide å kvalifisere oss for 1 divisjon. Håper på godt med folk på tirsdag kl 18.30 i Vestnes Idretspark slik at vi kan få en skikkelig heiagjeng.

G14 7-er hjemme mot Tingvoll 29.09

G14 7,er har i dag hatt hjemmekamp mot Tingvoll 2 i et skikkelig ruskevær på stadion. Laget i dag besto av 13 åringer og 6, 12 åringer siden alle 14 åringene våre er i Trondheim på konfirmasjonstur. Etter 2 minutt scoret Lucas før Tingvoll scoret 3 min senere. Etter 18 min gikk vi opp i 2-1 med debutant Cedric og det var også pauseresultatet. 8 min i andre omgang scoret Fredrik P, og dermed 3-1 til oss. ett minutt senere scoret Tingvoll igjen og dermed 3-2. 16 min i andre omgang var det en ny debutant Oliver som scoret og rett etter scoret Lucas 2 kjappe og 6-2. Etter 57 scorer debutant Tor Bjarne før Marius avslutter det hele med et langskudd og 8-2. Fantastisk innsats på alle og en spessiell takk til Oliver, Cedric, Eirik,Tor Bjarne, Owen og William som alle spilte meget godt.

J2006 mot Samhald 28.09

J2006 hadde i dag sin siste seriekamp for sesongen. Det var mye bra spill, redninger og mål. Jentene slo Samhald 7-3. Nå er det Tafjord cup på søndag som er det neste.
Abbonér på denne nyhetsmatingen
Skyet

8°C

Vestnes

Skyet

Luftfuktighet: 100%

Vind: 6.44 km/h

  • Byger
    20 Apr 2018 11°C 5°C
  • Byger
    21 Apr 2018 8°C 4°C