Logg inn
Frode Lien

Frode Lien

G16 borte mot Eide 7. mai

VVIL G16 spilte i går mandag bortekamp mot Eide. Etter en heller dårligkamp sist uke mot Elnesvågen var det på tide å prøve å hente poeng igjen.

Det startet på verst tenkelig måte med 1-0 til Eide etter 2 min. 2-0 kom i det 9 min og gutta virket frustrerte.  Men etter hvert kom vi inn i kampen og i det 31 min scorer Daniel G på frispark fra lang hold.

I andre omgang kjører vi mer og mer og de siste 20 var veldig bra, 2-2 kom etter et selvmål der vi med hardt press får forsvaret til Eide til å gjøre feil.

Kampen ender 2-2 noe som begge lag nok kan være fornøyd med. Neste kamp er hjemme mot Rival mandag den 14/5 kl 19.00

 

Frode Lien
Oppmann G16

Serieåpning for J12 25. april

Vestnes Varfjell J12 2 serieåpnet i dag hjemme mot Træff 2. Det var en spilleglad gjeng som møtte til seriekamp og de ga seg ikke før de stod 11-1 etter 60 min. Masse fint spill ,gode  løp, pasninger og kjempebra innsats. Vi fikk også 7 forskjellige målscorere, noe som er veldig bra. Det var kjekt å være vikar trener i dag

Frode Lien.

Sesongstart G16 - 23. april

Forrige mandag vant G16 1-0 hjemme mot Isfjorden/Åndalsnes i en tett og tøff kamp, etter et fint mål av Audun Løkke.
Fredrik Nakken ble av trenerne kåret til banens beste.

I dag 24/4 var det bortekamp mot Molde 2, et lag med varierende tropp fra kamp til kamp da de låner med et par nasjonalspillere til kampene sine.

Vi hadde to store sjanser uten uttelling og da kontret Molde og gikk opp i 1-0 etter 4 minutter.

3 minutter senere presser vi hardt på for utligning og til slutt lykkes vi med at en Moldespiller er sist på ballen og dermed 1-1

Kampen bølger frem og tilbake og en liten skade på Audun betyr at Ammar kommer inn på topp, han starter et fint løp og Lars-Helge slår en fantastisk gjennombruddspasning og Ammar er alene med keeper og 1-2 til oss etter 33min.  i andre omgang blir det mye kjemping og mange sjanser produseres uten at vi setter sjansene. På overtid kommer en lang klarering bakfra som Audun er først på og alene med keeper gjør han ingen feil og 1-3.

3 utrolig deilige poeng der alle gjorde en fantastisk laginnsats i Varfjell sine bortedrakter for anledningen og der Daniel Honningdal ble kåret til banens beste.

Frode Lien
Oppmann G16

Flaskeinnsamling i Vestnes Varfjell Fotball

Vi i Vestnes Varfjell Fotball tar nå imot tomflasker/bokser (ikke glass)  i et hull i veggen på klubbhuset ved stadion . Vi har fått oppfordring av folk til å gjøre dette fordi noen ikke liker å pante selv på butikken, eller at noen rett og slett vil støtte oss på veien mot et nytt klubbhus og andre større ting i Vestnes idrettspark. Jeg oppfordrer alle til å benytte seg av den 24-timers åpne «panteautomaten» både spillere, foreldre, besteforeldre og ellers andre som vil støtte oss. På vegne av fotballgruppa i VVIL tusen takk.

Frode Lien

Leder
Vestnes Varfjell Fotball.

Merk (Oppslag ved mottak av flasker/bokser):

Kun plastflasker og metallbokser da vi ikke ønsker knust glass i sekkene.

Vennligst legg kun flasker og bokser som det er pant for i sekkene.

På forhånd takk

Invitasjon - Aker Stadion 20 år

Hei alle i Vestnes Varfjell fotball

Molde Fotballklubb har sendt ut en invitasjon, som vi håper noen vil være med på.

Hver enkelt melder inn til sin oppmann på det laget man hører til, som igjen sender det samlet videre til Marit Liabø Gravdehaug.
Håper noen voksne og barn kunne tenkt seg å være med på selve innmarsjen også, og da må dere skrive det på meldinga.

Internfrist blir 11 april.

Hilsen Frode Lien
Leder
Vestnes Varfjell Fotball

Invitasjon (klikk på linken under for å laste ned/åpne PDF dok.):

J12 på Atlanterhavscup 17. februar

J12 har i dag vert på Atlanterhavscup på Averøya.

Det ble en meget fin start med en 3-0 seier over Kårvåg/Havørn i første kamp, Solveig Grace, Solveig og Ragnhild stod for målene men alle spilte kjempebra og med litt flaks hadde vi hatt 2-3 til.

I kamp 2 mot Dahle Blå  rotet vi litt i starten og låg under 0-2 etter 6 minutter. Men god coaching av Knut Øyvind og Viggo og super innsats av alle med mål av Linnea Sophie og Ragnhild så greide vi 2-2 til slutt.

I kamp 3 mot Dahle Gul var jentene på fra start og spilte en veldig god kamp. Mål av Emma, Solveig og Solveig Grace gjorde at vi vant 3-0. Kanongod innsats av alle og godt keeperspill av Sigrid .

Kamp 4 var mot hjemmelaget Averøykameratene, nok en gang var jentene på fra start og spilte veldig godt alle sammen. Laura var veldig nære ved 2 anledninger og Selma spilte som en sjef i forsvaret. Det endte med en komfortabel 4-0 seier etter mål av Ingfrid, Sigrid og 2 mål av Linnea Sophie, her burde faktisk seieren vært større.

Frode Lien.

Johanne Vestre uttatt til kretslagssamling

Johanne Vestre fra VVIL J14 er tatt ut til kretslagssamling, der første samling er i Sunndal 17 januar.

Vi gratulerer og håper på flere på kretslaget i nær fremtid da det også er andre som er veldig nære både på jente og guttesiden.

Frode Lien.

G14 9-er med kvailfiseringskamp til 1. divisjon

G14 9,er var i går i Langfjorden og spilte kamp.

De spiller kvalifisering om å komme i 1 eller 2 divisjon. Kampen i går åpnet bra og allerede etter 3 minutt ledet vi 1-0. Vi hadde full kontroll på kampen og ledet 4-1 til pause. Vi forsatte det gode spillet i 2 omgang og misbrukte utallige sjanser men avsluttet med en 6-2 seier. Målscorere Owen 1, Lucas 1, Eirik 1 og Lars-Helge 3. Alle gutta spilte bra og resultatet burde nok vert større med litt mer marginer, for vi dominerte stort.

Nå trenger gutta bare 1 poeng til på de to siste kampene for å være sikret 1 divisjon fra midten av juni. Det gror godt i fotballen i VVIL.

Frode Lien.

J11 hjemme mot Åndalsnes 7.5

J11 (2006) har i dag hatt hjemmekamp mot Åndalsnes.

De hadde kun 1 innbytter men tok tidlig kontroll og holdt helt inn. En kjempefin 14-5 seier med mange målscorere fint spill og gode keeper prestasjoner. Heia VVIL.

Frode Lien.

Abbonér på denne nyhetsmatingen

Finn oss på Facebook

Breezy

8°C

Vestnes

Breezy

Luftfuktighet: 57%

Vind: 46.67 km/h

  • Breezy
    20 Jun 2018 12°C 7°C
  • Spredte Regnbyger
    21 Jun 2018 10°C 5°C