Logg inn
Frode Lien

Frode Lien

J12 med to kamper på Åndalsnes 11. nov.

J12 med 2 kamper på Åndalsnes i dag.

Først spilte vi mot ÅIF 1 og dette ble en overbevisende seier for våre jenter. Vi vinner 12-22 etter å ha ledet stort til pause mens andre omgangen ble litt jevnere men full kontroll.

I kamp 2 møter vi ÅIF 2 og her har vi full kontroll fra start til mål selv om det tar litt tid før første målet kommer. Vi vinner 3-17 og jubelen sto i taket. Mange flotte prestasjoner fra enkelt spillere og lagsvis. Og ikke minst mye god innsats og vilje.

Tidligere har vi spilt 4 kamper 2 mot Skåla med tap 14-13 og seier 9-17, også seier mot Træff 30-6 og tap mot Molde 12-14. Også her var det mye god innsats og mange målscorere.

Frode Lien.

VVIL Fotball anbefaler Grasrottrener kurs

VVIL Fotball oppfordrer nå alle trenere i år og de som har lyst neste år til å melde seg på.

I Varfjell ser vi på dette kurset som obligatorisk. Klubben har som mål at alle som trener lag i Varfjell, skal ha trenerkompetanse på nivået de trener på. Derfor er det viktig at både nåværende og kommende trenere/lagledere melder seg på. Dette er et lavterskel tilbud, og vil være en god måte å få mer kunnskap om ledelse av treninger og aktiviteter, som igjen vil ufarliggjøre dette med å være trener.

I tillegg er dette første steg på trenerstigen, slik at de som evt ønsker å gå videre på NFF utdanningsstige må ta kurset.

For nærmere informasjon, klikk på denne linken.

J12 på Hessacup 26. august.


J12 har i dag vert på Hessacup i meget varierende vær. Vi spilte 4 kamper på en regntung og gjørmete bane som bare ble verre og verre utoverdagen.
Alle kampene var på 2x15 minutter så det ble to timer med fotball og mange slitne bein etter hvert. De som var med i dag var Renate, Emma, Ingvild, Sigrid, Solveig , Ragnhild, Solveig Grace, Selma, Kaia og Badhja

Kamp 1 kl 09.20 mot IL Valder
Mye frem og tilbake første minuttene før vi skaper et par farlige sjanser, etter 10 min er keeper Sigrid veldig uheldig etter en klarering og blir skadet i lysken hun må byttes ut og spiller dessverre for henne og oss ikke mere i dag. 2 minutter senere kommer Solveig igjennom på et lite raid og dermed 1-0 til oss. Sekunder før pause scorer Valder og 1-1 til pause. Vi bestemte oss for å gå knallhardt ut etter pause og det ga full uttelling for etter 2 og 4 minutter i andre omgang scorer vi  og er oppe i en 3-1 ledelse. Begge målene signert Renate etter mye godt forarbeid fra mange. Kampen ebber ut med det resultatet og jentene var i gang med seier i første kamp selv om vi var oppe kl 07.00

Kamp 2 kl 10.40 mot Aksla
Vi går rett i angrep etter at dommeren blåser og etter 20 sekunder leder vi 1-0 ved Solveig Grace. Etter 7 minutter får Aksla frispark noe de får maksimalt ut av og skuddet går rett i mål 1-1.  Etter 10 minutter er det mye bra spill før Solveig greier å pirke ballen i mål og 2-1 til pause. Vi ble enige om å fortsette kjøret og 2 min i andre omgang er Solveig frempå igjen og 3-1. Så etter 21 minutter glipper det litt i forsvaret og Aksla scorer og dermed 3-2. Minuttet senere fullfører Solveig sitt hattrick med en fantastisk soloprestasjon og 4-2. Det skapes sjanser begge veier og etter 28 min blir det mål til Aksla og 4-3.De siste 2 minuttene blir vi presset men Kaia og Selma i forsvar og Emma i mål holder unna en stund til sammen med resten av laget og vi vinner 4-3.

Kamp 3 kl 13.00 mot Stryn
Nå begynner jentene å kjenne på at det er en tung og våt bane, alle lagene vi spilte mot i dag hadde 2 kamper i går og to i dag mens vi hadde 4 på ca 6 timer.
Men vi går utpå med friskt mot og åpner perfekt med scoring av Solveig etter 3 minutter, Stryn skaper et par halvsjanser før jentene etter 12 minutter endelig gjør det treneren har maset på hele dagen nemlig å spille ball og løpe samtidig. Det rulles ut på kant av Kaia til Solveig som legger ballen 45 ut igjen til Solveig Grace som igjen spiller ballen til Solveig som triller ballen inn foran mål og på bakerste kommer Ragnhild og scorer 2-0. Et mønster angrep tatt ut av læreboka og en superhappy trener på linja . I andre omgang merker vi at kreftene begynner å ta slutt og vi kjemper for å holde unna, det greier vi ikke og etter 2 og 6 minutt i andre omgang scorer Stryn og kampen ebber ut med 2-2 selv om vi har et par sjanser på slutten.

Kamp 4 kl 15.00 mot Sykkylven

Sykkylven går rett i angrep og scorer 1-0 etter 2 minutter. Vi kjemper og jobber hardt for utligning men lykkes ikke helt i denne kampen. Vi mener oss snytt for et soleklart frispark når keeperen til Sykkylven tar ballen med hendene over en meter utenfor feltet og rygger tilbake inn i feltet. Der mistet vi en god mulighet.
2 omgangen er likedan med mye stillingskrig og kjemping og Sykkylven spilte tøft og brukte lang tid på alle innkast og cornere uten at dommeren sa noe. Dermed så rant tiden ut for jentene og dagens første tap var et faktum 0-1.

Alle jentene fikk spille mye og alle kjempet godt. Flott pokal fikk alle sammen og smilene var raskt på plass igjen selv med tap i siste kamp.

2 seire, 1 uavgjort og 1 tap og  9- 7 i målforskjell.

Takk for en kjekk dag på cup, hilsen standin coach Frode.

VVIL's G16 på NorwayCup 2018

Fredag 03.08 - semifinale.

Snipp snapp snute så var vi ute. Semifinale mot Hødd og de starter best. Etter 3 minutter greier de og krangle seg igjennom og scorer til 0-1. Flere halvsjanser til begge lag og mye stillingskrig men det holdt for Hødd helt inn og 0-1 til pause. I andre omgang har vi 3 frispark som går rett på keeper da ingen kommer å bryter ballbana foran keeper. Etter 10-12 minutter blir Daniel klippet ned innenfor 16 og soleklar straffe. Alle roper på rødtkort, men dommeren gjør en kjempefeil og gir bare gult. Den var stygg!! Gutten er på røntgen og vi venter på svaret. Audun tar straffa og setter den sikkert til 1-1. Siste 10-13 minuttene er det mye kjemping og lite finspill fra begge lag, der Hødd er litt bedre enn oss. Det blir Golden goal med 2x5 min der begge lag har et par halvsjanser før Hødd scorer på corner 2 minutter og 15 sekunder før straffespark konkurranse. Gutta falt som fluer ute på gresset i skuffelse men alle takket fint for kampen etter litt. Gutta skal også være stolte etter å ha endt på delt 3 plass i B-sluttspill i NC. Takk til alle gutta for fine opplevelser særlig med to fantastiske kamper i går. Takk også til trenerne Jørgen Hovde og Christian Mario Leikarnes.

Torsdag 02.08 - kvartfinale.

1/4 dels finale mot Surnadal kl 13.50 på Rustad. Gutta er tente før start etter 2,5 timer med avslapping og mat. Daniel PH slår en fantastisk gjennombruddspasning til Audun etter 2 min som lobber over keeper fra 12-13 meter og 1-0. Etter 9 minutter har vi stor sjanse med flott spill mellom Fredrik P og Patrik på høgre siden der Patrik legger inn i femmeterboksen men Ammar kommer akkurat for seint. 11 min oh Lars-Helge tar corner der Lucas heder det blir litt frem og tilbake før Surnadal klarerer. 14 min frispark fra Lars-Helge og Daniel PH, header over. 16 min stor sjanse ved Audun etter fint spill av Lars-Helge og Fredrik i forkant. 18 min frispark Lars-Helge rett på keeper. 21 min frispark Audun via muren til corner, corneren kommer innoverskrudd og redning på strek. I det 25 minutt har vi også en farlig sjanse på corner.
2 omgang, 5 min skudd utenfor av Arjan etter flott spill. 11 min godt spill på midten frem til Audun som møter og vender han slår en glitrende gjennombruddspasning til Lars-Helge som kommer på et løp fra dypet og finter 1 mann og setter den lavt i lengste hjørne og 2-0. Vi forsetter og spille knallbra fotball og etter 15 min slår Daniel PH igjennom Lucas som header keeper redder til corner. Lars-Helge tar corneren legger inn får ballen ut igjen nytt innlegg på bakerste der header Arjan på mål keeper redder men Audun putter returen i mål og dermed 3-0. Det resultatet blir sluttresultatet og gutta gjorde en fantastisk kamp. Cedric  Daniel PH, Magnus og Fredrik P var fantastisk i forsvar og gjorde kampen nesten litt kjedelig for keeper Fredrik. Alle spilte fantastisk bra og nok en gang fikk vi brukt hele troppen. laughing Semifinale i morgen kl. 10.00 på Ekeberg.

Torsdag 02.08 - 8-dels finale.

Kamp mot Fagernes i dag kl 10.15 1/8 finale. Gutta jobbet godt fra start og dette viste seg tidlig å bli en tett kamp. Etter 6 min tar Audun corner som det blir en stor sjanse av før keeper får kontroll. Etter 9 minutter får Audun frispark litt ute på venstre siden fra ca 25 meter, han tar det selv og lenger ballen fint i det lengste hjørnet og 1-0. Etter målet bølger det mye frem og tilbake med et par halvsjanser til begge lag før Arjan i det 24 minutt vinner ballen på midten og forserer  fremover forbi et par mann og kliner ballen nesten i vinkelen fra 20 meter, kjempescoring og 2-0 til pause. 2 omg blir veldig mye kjemping der Fagernes prøver å skape noe men vi har egentlig full kontroll med godt og disiplinert spill. Et godt frispark fra Arjan rett utenfor og et frispark fra Lars-Helge rett over er det vi skaper i andre omgang i tillegg til et par halvsjanser. Markus fikk gult kort etter 24 min. Nå møter vi Surnadal kl 13.45 på Rustad bane 1 etter at de slo Sunndal. Nå er det kvartfinale folkens. laughing

Onsdag 01.08 - andre kamp denne dagen.

16 dels finale på Rustad mot Os/Nansen og gutta virket tent før kampstart. Etter 1 minutt blir Arjan felt innenfor 16 meteren og Daniel G er sikker fra 11 metersmerket og 1-0. Os/N kommer inn i kampen igjen og får et innlegg som går gjennomfeltet og Fredrik N slår i stanga og de header returen over, der var vi heldige. 7 min godt frispark fra Lars-Helge som Lucas headet like utenfor. Etter 18 minutter er Fredrik N litt uheldig og Os/N scorer til 1-1. Men bare 2 minutter senere har Fredrik N en fantastisk beinparade når de er alene igjennom.  Etter 22 minutter scorer Os/N etter et langt innkast der vi først klarerer men de vinner returen og scoret. Os/N fikk gult kort i 25 min, 1-2 til pause. 2:Omgang, stor sjanse til Audun på skudd fra ca 16 meter. Os/N setter innpå sin spiller 1 min og 8 sekunder for tidlig etter utvisningen og benken vår holder på å klikke at ikke dommeren reagerer. Skal ikke nevne navn (Jørgen og Frode coolcool). 6 minutter ut i andre fikk vi en stor sjanse på frispark v Arjan utenfor. Os/N spilte tidvis stygt og etter 10min måtte Kaptein Arjan ut med skade. Skulle akkurat til å gi kapteinsbindet til visekaptein Daniel G da han får direkte rødt kort. Lars-Helge tar over bindet og gutta forsetter å prøve å hente inn ledelsen til Os/N. Etter 17 min får vi corner ved Audun og ballen spretter gjennom hele feltet og Patrik kommer på bakerste stolpe og scorer fra 2 meter. 2-2 og gutta fikk trua tilbake. Os/N fikk nytt gult kort 4 totalt i kampen og hadde mange etterslenger, noe Audun fikk merke da han i 19 min da han også ble felt innenfor 16 meteren. Straffe og Lars-Helge legger ballen på 11 meteren der Os/N forsøker å psyke han ut og det går litt tid men straffen er hard og sikker og dermed 3-2. Kampen ebber ut med mye kjemping og gutta jubler hemningsløst når dommeren blåser. 3-2 seier og 1/8 finale på Rustad  bane 1 kl 10.15 mot Fagernes. På T banen «hjem» var det allsang til musikk fra høyttaler og sangen fra fotball VM 1998 Footbal’s coming home. laughinglaughingAlle gutta gjør en kjempejobb og vi håper vi ikke har for mange skader til i morgen.

Onsdag 01.08 - første kamp denne dagen.

Kamp kl 10 i dag mot Hegra IL fra Stjørdal. 32dels finale og gutta var på fra første spark på ballen. Vi går opp i 1-0 etter 29 sekunder der Arjan sender er stikker til Daniel G som er sikker alene med keeper. Etter 3 minutter tar Fredrik 5-meter og ballen går hele veien via en forsvarer og Audun kommer alene mot keeper og 2-0. Etter 8 minutter blir Audun felt innenfor 16 meteren og straffe til oss, Arjan setter den midt i mål og keeper redder med føttene men Arjan scorer på returen og 3-0. I dag løsnet det virkelig og etter 10 minutter dribler Daniel G forbi 2-3 mann før han løper igjennom og scorer 4-0. Resten av omgangen blir litt stillingskrig og ender opp med 4-0 til pause. I andre omgang skjer det lite de første minuttene men etter 7 minutt blir keeper Fredrik skadet med et kne i hodet og måtte ut på båre. Audun måtte inn i mål og stod bra resten av kampen. Daniel G scorer 5-0 etter 17 min og fullfører dermed sitt hattrick. Mange bytter og skade gjør omgangen litt rotete men vi får brukt hele troppen for 2 kamp på rad og alle gjør en god kamp. 16 dels finale i kveld kl18.45 på Rustad, mot Os Nansen .

Tirsdag 31.07:

Det var en sliten glad og klissvåt gjeng som kom opp igjen på skolen sent i kveld. Vi spilte 20.30 på Ekeberg i delvis øsende regnvær mot Lesja/Dombås. Begge lag går offensivt ut og L/D utnytter det best og scorer 0-1 etter 2 minutter på corner. Vi tar over kampen og Daniel blir spilt nydelig gjennom av Lars-Helge og scorer men blir feilaktig av vinket for offside. Det drøyer til 21 min før vi får uttelling med et fantastisk frispark av Arjan rett i mål og 1-1 til pause. 2 omgang er bare 1 minutt gammel når  Daniel slår et frispark som Lucas tar ned, spiller Arjan i støtte som finter 1 mann og skrur den i lengste 2-1. Det hardnet litt til etterhvert og det ble også veldig mørkt i regnværet men vi fortsatte krigen og Lucas spilte gjennom Ammar som scoret fra ca 16 meter og 3-1 etter 12 minutt i 2 omg. Etter 14 min gjør Fredrik en kjemperedning før han minuttet senere kommer for sent i en duell og lager straffe, den bommer heldigvis L/D på og vi får brukt hele troppen videre i kampen. Trenerne er fornøyd med at vi endelig får uttelling og med en mye større vilje til å vinne alle dueller og 2 baller. Kamp mot Hegra IL kl 10.00 på Rustad bane 2. Go VVIL

Mandag 30.07:

Kamp i dag på Valle Hovin, gutta virket slitne før kampstart etter lite søvn (sen kamp i går) men etterhvert som det nærmet seg avspark våknet guttene mer og mer. Vi spilte mot Landsås fra Harstad et stort fysisk og godt lag. Det ble en tøff og hard omgang der vi går til pause på 0-0 etter 1 farlig sjanse til oss og 2-3 halv sjanser til Landsås. 2 omgang starter med en sjanse til begge lag før Landsås scorer 0-1 etter 9 min. Gutta sliter litt noen minutter før vi skaper noen sjanser med skudd  fra Daniel, cornere fra Lars-Helge der Lucas avslutter stang ut.Landsås kontrer med 3-4 minutter igjen og kommer 3 mot 2 i Magnus og Keeper Fredrik , det går ikke vår vei og dermed 0-2. Rett før slutt tar Lars-Helge en ny innoverskrudd corner som keeper slår i tverrligger ned på strek og redning. Marginene var definitivt ikke på vår side. Nå er vi mest sannsynlig litt avhengig av hjelp for å komme i A-sluttspill. Sluttspill blir det uansett A eller B. Neste kamp i morgen kveld kl 20.30 mot Dombås/Lesja.

Søndag 29.07:

VVIL G16 åpnet søndag kveld sin Norwaycup turnering med en 0-0 kamp mot Austreim. Vi var best hele kampen og hadde noen gode sjanser til å begynne med. Austreim skapte veldig lite men var litt farlig frempå på et par cornere. Ny kamp 09.50 i morgen mot Landsås fra Harstad. Håper å gjøre det litt bedre der på kunstgress på Valle Hovin enn på den meget humpete bana vi spilte på i dag. Frode..

Lagbilde øverst og i serien under, foto: Christian Nakken.

 

G16 borte mot Eide 7. mai

VVIL G16 spilte i går mandag bortekamp mot Eide. Etter en heller dårligkamp sist uke mot Elnesvågen var det på tide å prøve å hente poeng igjen.

Det startet på verst tenkelig måte med 1-0 til Eide etter 2 min. 2-0 kom i det 9 min og gutta virket frustrerte.  Men etter hvert kom vi inn i kampen og i det 31 min scorer Daniel G på frispark fra lang hold.

I andre omgang kjører vi mer og mer og de siste 20 var veldig bra, 2-2 kom etter et selvmål der vi med hardt press får forsvaret til Eide til å gjøre feil.

Kampen ender 2-2 noe som begge lag nok kan være fornøyd med. Neste kamp er hjemme mot Rival mandag den 14/5 kl 19.00

 

Frode Lien
Oppmann G16

Serieåpning for J12 25. april

Vestnes Varfjell J12 2 serieåpnet i dag hjemme mot Træff 2. Det var en spilleglad gjeng som møtte til seriekamp og de ga seg ikke før de stod 11-1 etter 60 min. Masse fint spill ,gode  løp, pasninger og kjempebra innsats. Vi fikk også 7 forskjellige målscorere, noe som er veldig bra. Det var kjekt å være vikar trener i dag

Frode Lien.

Sesongstart G16 - 23. april

Forrige mandag vant G16 1-0 hjemme mot Isfjorden/Åndalsnes i en tett og tøff kamp, etter et fint mål av Audun Løkke.
Fredrik Nakken ble av trenerne kåret til banens beste.

I dag 24/4 var det bortekamp mot Molde 2, et lag med varierende tropp fra kamp til kamp da de låner med et par nasjonalspillere til kampene sine.

Vi hadde to store sjanser uten uttelling og da kontret Molde og gikk opp i 1-0 etter 4 minutter.

3 minutter senere presser vi hardt på for utligning og til slutt lykkes vi med at en Moldespiller er sist på ballen og dermed 1-1

Kampen bølger frem og tilbake og en liten skade på Audun betyr at Ammar kommer inn på topp, han starter et fint løp og Lars-Helge slår en fantastisk gjennombruddspasning og Ammar er alene med keeper og 1-2 til oss etter 33min.  i andre omgang blir det mye kjemping og mange sjanser produseres uten at vi setter sjansene. På overtid kommer en lang klarering bakfra som Audun er først på og alene med keeper gjør han ingen feil og 1-3.

3 utrolig deilige poeng der alle gjorde en fantastisk laginnsats i Varfjell sine bortedrakter for anledningen og der Daniel Honningdal ble kåret til banens beste.

Frode Lien
Oppmann G16

Flaskeinnsamling i Vestnes Varfjell Fotball

Vi i Vestnes Varfjell Fotball tar nå imot tomflasker/bokser (ikke glass)  i et hull i veggen på klubbhuset ved stadion . Vi har fått oppfordring av folk til å gjøre dette fordi noen ikke liker å pante selv på butikken, eller at noen rett og slett vil støtte oss på veien mot et nytt klubbhus og andre større ting i Vestnes idrettspark. Jeg oppfordrer alle til å benytte seg av den 24-timers åpne «panteautomaten» både spillere, foreldre, besteforeldre og ellers andre som vil støtte oss. På vegne av fotballgruppa i VVIL tusen takk.

Frode Lien

Leder
Vestnes Varfjell Fotball.

Merk (Oppslag ved mottak av flasker/bokser):

Kun plastflasker og metallbokser da vi ikke ønsker knust glass i sekkene.

Vennligst legg kun flasker og bokser som det er pant for i sekkene.

På forhånd takk

Invitasjon - Aker Stadion 20 år

Hei alle i Vestnes Varfjell fotball

Molde Fotballklubb har sendt ut en invitasjon, som vi håper noen vil være med på.

Hver enkelt melder inn til sin oppmann på det laget man hører til, som igjen sender det samlet videre til Marit Liabø Gravdehaug.
Håper noen voksne og barn kunne tenkt seg å være med på selve innmarsjen også, og da må dere skrive det på meldinga.

Internfrist blir 11 april.

Hilsen Frode Lien
Leder
Vestnes Varfjell Fotball

Invitasjon (klikk på linken under for å laste ned/åpne PDF dok.):

J12 på Atlanterhavscup 17. februar

J12 har i dag vert på Atlanterhavscup på Averøya.

Det ble en meget fin start med en 3-0 seier over Kårvåg/Havørn i første kamp, Solveig Grace, Solveig og Ragnhild stod for målene men alle spilte kjempebra og med litt flaks hadde vi hatt 2-3 til.

I kamp 2 mot Dahle Blå  rotet vi litt i starten og låg under 0-2 etter 6 minutter. Men god coaching av Knut Øyvind og Viggo og super innsats av alle med mål av Linnea Sophie og Ragnhild så greide vi 2-2 til slutt.

I kamp 3 mot Dahle Gul var jentene på fra start og spilte en veldig god kamp. Mål av Emma, Solveig og Solveig Grace gjorde at vi vant 3-0. Kanongod innsats av alle og godt keeperspill av Sigrid .

Kamp 4 var mot hjemmelaget Averøykameratene, nok en gang var jentene på fra start og spilte veldig godt alle sammen. Laura var veldig nære ved 2 anledninger og Selma spilte som en sjef i forsvaret. Det endte med en komfortabel 4-0 seier etter mål av Ingfrid, Sigrid og 2 mål av Linnea Sophie, her burde faktisk seieren vært større.

Frode Lien.

Abbonér på denne nyhetsmatingen
For det meste Klart

3°C

Vestnes

For det meste Klart

Luftfuktighet: 52%

Vind: 25.75 km/h

  • Delvis Skyet
    18 Des 2018 3°C 0°C
  • Skyet
    19 Des 2018 4°C 1°C