Logg inn
Frode Lien

Frode Lien

VVIL's J13 er Kretsmestere 2019

VVIL J13 er i dag Kretsmester i fotball etter å ha slått Clausenengen/Kristiansund 2-0 etter mål av Emma og Solveig.

Alle jentene hadde en god kamp i dag og innsatsen var meget bra fra start til slutt. Jentene har vunnet 14 og tapt 1 kamp og 82 plussmål i årets sesong. De vant serien med 6 poeng på dagens motstander. Sesongen ble avsluttet med pizza på Fjordhotellet rett etter kamp og med utdeling av flotte diplomer og blomster til de dyktige trenerne Viggo Klokset og Knut Øyvind Hoem.

Frode Lien.

VVILs' G16 er ferdig i NorwayCup

Snipp snapp snute for G16 i 1/8 finalen mot Mosjøen. Gutta møtte et fysisk stort lag fra Mosjøen og måtte se seg slått 0-4 til slutt. Vi skapte en del halvsjanser men kom aldri til den helt store. Flere skader og sjukdom førte til lite fleksibilitet i slitne bein. Gutta reiser nok skuffet hjem men vi håper de tar med seg noen gode øyeblikk og særlig etter de to gode kampene i går. Vi får satse på høstsesongen hjemme.

Frode Lien.

To fine seiere til VVIL's G16 i B-sluttspillet i NC

En spennende dag på NC for G-16. Vi startet med kamp på Ekeberg kl 09.00 mot Nordre Fjell, og allerede etter 2 minutter skrur Lars-Helge en corner rett i mål. Ca 4 minutter senere blir Daniel nydelig frispilt fra Jakob og vi går opp i 2-0.  Noen minutter ut i andre omgang kommer Fredrik på et godt løp på kanten og banker ballen i nettaket etter godt forarbeid av Dag og 3-0. 4-0 kommer med Eirik etter godt fremspill fra Daniel og 5-0 med Eirik etter god gjennombrudd pasning fra Lars-Helge. Full kontroll på kampen og godt spill av alle 15 spillerne.

1/16 mot Molde kl 19.00

Vi møter Molde til lokalderby og vi tar ledelsen 1-0 på straffe ved Oliver etter at Molde hadde handset i feltet. 2-0 kommer etter frispark fra Lars-Helge som keeper gir retur på og Cedric header returen i mål. Molde blir redusert til 10 mann da en spiller får gult kort, krangler med dommer og får dermed ett til og rødt. I andre omgang forsetter Molde å stresse og vi kjører det ene fine angrepet etter det andre. 3-0 ved Eirik etter fantastisk angrep og innlegg fra William og det samme skjer litt senere og 4-0. Molde får et trøstemål ca 5 min før slutt. En kjempekamp med masse god laginnsats fra alle mann. 1/8 finale i morgen mot Mosjøen kl 10.15 på Ekeberg.

Frode Lien.

VVIL's G16 mot Sandviken og Søndre Land på NC

G-16 har ikke hatt samme dyktigheten som jente på NC så langt. I går (29.07) spilte vi mot Sandviken, en kamp som vi styrte ganske bra men vi sliter med uttellingen. Sandviken fikk også straffe, noe som ikke var straffe da spilleren ble felt 40cm utenfor og alle var enig om at det var utenfor unntatt dommerne. Kampen endte 1-1 og alle var veldig skuffet etter kampen.

I dag (30.07) spilte vi mot Søndre Land, en kamp vi måtte vinne for å komme i A-sluttspill. Vi kommer under 1-0 tidlig og jager utligning. Mange sjanser men marginale offsider er mot oss og en litt heldig og god keeper. 1-1 kommer med et kjempeangrep der Eirik avslutter. keeper redder men Eirik scorer på returen. Rett før slutt får vi straffe i mot og selv om Owen er på den så går den i mål. Vi taper 2-1 og ender i B sluttspill der vi har kamp i morgen mot Nordre Fjell kl 09.00 Vi satser på å gå så langt som mulig der.

Frode Lien.

Norway cup 2019 G16

Tøff start for g-16 på Norway cup, vi møtte et godt Strømmen lag som var overlegne fysisk. De taklet også den humpete banen best og tok ledelsen etter ca 10 min på en dårlig klarering i vårt forsvar. Deretter kom 2 kjappe til og det var 0-3 til pause i 29 grader på Ekebergsletta. Gutta gikk likevel utpå i andre omgang med enighet om å prøve og satse 100%. Skapte noen sjanser men gikk litt for ofte i marginale offsider. 0-4 og 0-5 kom midtveis i omgangen før Jakob reduserte til 1-5 som også ble sluttresultatet. I morgen er det kamp litt senere på dag (14) så vi får håpe vi får sove litt lengre og få en bedre oppladning en i dag tidlig. Vi går i alle fall for 3 poeng.

Frode Lien.

J13 borte mot Tingvoll - 8. mai

J13 har i dag vert på Tingvoll og spilt kamp. En flott 1-19 seier med masse målscorere og flott spill fra alle. Siden sist vi skrev noe har vi også slått Måndalen 24-0 hjemme så nå har vi 47-2 i målforskjell og 9 poeng av 9 mulige. Dette lover godt for sesongen. Heia VVIL.

Frode Lien.

VVIL med dommerpar på Baldus Cup 2019

VVIL representert med 2 dommere på Baldus Cup 2019. Emilia Frisk Azour og Malin Johanne Lien, de har i dag jobbet godt og dømt ikke mindre en 12 kamper i 3 forskjellige haller. Startet rolig med J/G 10 og 11 før de siste før de siste 5 var 1  J14 og 4 G14 med tidvis meget stort tempo og tøft spill på enkelte. Straffer og frikast er normalt og noen 2-minuttere har det også blitt.

Jentene gjør en kjempejobb og Baldus cup ser ut til å stelle meget godt med dommerne. En kjekk erfaring å få dømme lag som en ikke dømmer til vanlig, og innimellom er også nivået høyere. Nye muligheter i morgen.

Frode Lien.

J12's første dag på Baldus Cup - 27. april

Baldus cup 2019. J12 startet kl 07.30 i dag med kamp i Håkonshall, jentene stod opp 06.00 og var trøtte når kampen begynte. Vi såg tydelig at spillet ikke satt slik det skulle men vi møtte et veldig godt Degernes lag, fra Rakkestad. Vi tapte og jentene var skuffet men fattet.

Neste kamp var mot Heimdal, en kamp som var jevn og tett lenge men også her gikk vi på et tap. Nå var jentene skuffet og skjerpet seg og nullstilte skikkelig til kamp 3 mot Lillehammer. Her spilte jentene slik som de bruker og jobbet knallhardt i forsvar smart og godt i angrep og fantastisk keeperspill. Vi vant 9-6 og den gleden etter endelig å vinne var fantastisk å se. En kjempekamp med god coaching fra sidelinja.

Resten av dagen har gått med på tivoli og andre sosiale ting pluss at de har sett kamper til VVIL J14 og J15. Nå er det nye muligheter i morgen tidlig mot Lånke fra Stjørdal et lag som gikk videre fra en svakere gruppe enn vår så får vi se i morgen. Heia VVIL

Frode Lien.

J13 starter sesongen med seier - 25. april

VVIL j13 hadde i dag (25.04) sin første kamp med 9,er fotball og offside. Kampen gikk borte mot Træff. Med 2 spillere ute med småskader hadde vi kun 2 innbyttere på en stor 9,er bane.Kampen startet perfekt for oss og etter 3 minutter ledet vi 0-1 etter fint spill og mål av Solveig. Dette resultatet stod seg til pause, men vi hadde mange sjanser og burde ledet mer. Træff tok over i starten i andre omgang og skapte et par farlige sjanser før vi  satte 0-2 og 0-3 med Lilja etter flotte fremspill. Træff reduserte til 1-3 før vi rett før slutt satte inn 1-4 med Ingfrid og kampen var vunnet. En flott seier med hærlig og ærlig innsats fra alle sammen. Kjempekjekt at alle de nye fra Vågstranda og Vike går rett inn i gruppa og ser ut til å stortrives. Viggo og Knut Øyvind har gjort en god jobb gjennom vinteren. Her blir det mye moro gjennom sesongen.

Frode Lien.

Informasjon om kommende fotballsesong

Heisan folkens, fotballsesongen er snart i gang for fullt og mange lag har trent nesten gjennom hele vinteren.

Vi har i år mange lag påmeldt både i barn ungdom og voksen fotball.

Det er lenge siden vi har hatt så mange jente lag:  J7, J9, J11, J13, J15

På gutter har vi: G7, G9, G10, G11, G12 7,er, G12 9,er G13, G14, G16 7,er, G 16 11,er og nytt av året 6 Divisjon mann pluss 4 divisjon mann som vanlig.

Med andre ord det blir mange kamper og se på stadion i år.

Vi i Vestnes Varfjell Fotball vil rette en stor takk til damene som driver bruktbutikken vår.

I tillegg vil vi rette en stor takk til alle sponsorer store som små som er med å bidra for at alle skal få muligheten til å spille fotball.

Takk til «gamle støttespillere» som fortsatt er med :

Sparebanken Møre, Tafjord,  Salmar,  Rema 1000 Vestnes, Sport1 Tomra,  Aas Mekaniske, Straumen Bil, Fargerike Sivertsen,  XL Dale Malo, Gjensidige Nordmøre& Romsdal, Cramo, Harald Sylte AS, Vik Elektro

I tillegg vil vi takke nye firma som har blitt med på laget:

Tomrefjord Rør & Montering, Kraftmontasje, Mørehus, Brastad Elektro, Vestnes Brygge, Salthammer, Vestnes Fjordhotell, Romsdalsbygg, Total Elektro.

Det jobbes med å få inn flere på Arenareklame og har du et firma og vil støtte oss, ikke nøl med å ta kontakt vi har plass til flere.  

Vi ser frem til en morsom og lang og god fotball sesong for VVIL sine marineblå,  håpefulle små og store.

Vi ses på kamp, hilsen styret VVIL Fotball.

Abbonér på denne nyhetsmatingen