Logg inn
Morten Løken

Morten Løken

URL-adresse:

Impulssamling i Træffhuset 23. juni

Lørdag var Geir Ove, Caroline og undertegnede på impulssamling i Træffhuset. Her fikk vi høre Tore Johannessens ideer og tanker rundt håndballspillet. Tore har i en årrekke vært trener for Tertnes damer elite og yngre landslag, nå LK02. I tillegg til teorigjennomgang var det to økter i hall, 1 for forsvarsspill og 1 for angrepsspill. Dette var en veldig lærerik og morsom samling og vi håper Region Nord og Molde Hk Elite vil gjenta lignende tiltak i fremtiden.

Morten Løken.

Vivian Skotte ble årets Spillerutvikler på Håndball Forum, Molde

Vivian Skotte ble årets spillerutvikler på håndballforum i Molde. Begrunnelsen går på både innsats, kvalitet og medmenneskelighet. En stor gratulasjon til Vivian med en velfortjent pris.

Morten Løken.


vvil.no har fått tilgang til nominasjonsforslaget, der Vivian blir beskrevet og begrunnelsen for nominasjonen:

Årets spillerutvikler

Vestnes Varfjell IL ønsker å nominere Vivian Skotte til årets spillerutvikler. Vivian Skotte er trener for J-16 i VVIL. Vivian har trent jentene fra de var 13 år. Vestnes Varfjell er en liten klubb, men satser hardt for å få fram gode lag.

Laget har oppnådd følgende resultat som 14- åringer:
Seier i Ålesund Cup
Seier i Scandic Cup- Molde
2. plass i fylkesserien

Som første års 16- åringer har jentene oppnådd følgende:
Seier i REM- cup
Seier i Ålesund cup
Seier i fylkesserien

Alle jentene på laget har hatt god utvikling med Vivian som trener. Flere av jentene har markert seg bra på både fylkessamlinger og bylag. Vivian har greid å utvikle en flott bredde i laget. Det siste beviset på det er at hele 8 av jentene er tatt ut i bruttotroppen til talentsamlingen i Orkanger for spillere fødd 2001 og 2002.

Vivian er tett på spillerne og får ut det beste av hver enkelt spiller. Vivian stiller opp for klubben og viser stor interesse også for de andre lagene. Dette gjelder både damelaget og lagene med yngre spillere.

Vivian har også tidligere vært trener i VVIL. Hun har for eksempel fått fram Vilde Nerås som i dag spiller for Molde HK på elitenivå.

Vivian bruker mange timer på jentene . Hun viser stort engasjementet og kompetanse i jobben hun gjør. På bakgrunn av dette ønsker vi å nominere Vivian til tittelen årets spillerutvikler 2017! 

  • Publisert i J2001

Bager fra Sparebanken Møre til VVIL's J11 og G11

Også i år har Sparebanken Møre vært så snille at de har sponset 11-åringene være med bager. Både jentene og guttene har nå splitter nye bager med navnene sine på. Det var stor glede på trening forrige uke når bagene ble delt ut og de vil nok bli flittig brukt både på skole, trening, kamper og på fritiden ellers.

Morten Løken.

 

J12 borte mot Skåla 12.11

J12 spilte lørdag to kamper mot Skåla borte i Skålahallen.

Første kampen endte med seier 7-13 etter godt forsvar- og keeperspill. Angrepsspillet derimot ble dessverre litt stillestående og kontringene satt ikke som de skulle. Til kamp 2 hadde jentene virkelig bestemt seg for å vise hva som bor i dette laget. De tok kommandoen fra start med meget bra keeperspill og et tett forsvar. Kontringene satt og angrepsspillet fungerte både individuelt og kollektivt. Det ble scoringer etter rundgang, plasskifte og kryss med strekinnspill. I tillegg var det mange flotte individuelle prestasjoner. Kampen endte med seier 10-24. Nok en flott håndballdag med flinke spillere og entusiastiske foreldre.

Sparebanken Møre håndballskole i høstferien.

Da er Sparebanken Møre håndballskole i regi av Vestnes Varfjell håndball over for denne gang. 55 gutter og jenter i alderen 6-12 år har deltatt på tre dager med varierte aktiviteter. Det har vært sistenleker, ballspill, stafetter, kamper og masse moro. Tilbakemeldingene har vært veldig positive og vi håper at vi har enda flere håndballspillere i VVIL når skolen starter opp igjen etter høstferien. En stor takk til spillere,instruktører og hjelpere for at nok en håndballskole ble en stor suksess.

J11 på ShellCup 2016

J11 stilte med 2 lag i årets Shellcup og leverte meget gode prestasjoner i 11 kamper i løpet av helgen. Samlet endte vi med 7 seire, 1 uavgjort og 3 tap. Vi hadde til og med en kamp der ALLE spillerne kom på scoringslista. I tillegg til det sportslige så var det en sosial fin tur med vanndisco lørdag kveld som et av høydepunktene. Det bør også nevnes at det var med 23 foreldre på cupen, noe som gjorde det til en veldig hyggelig tur også for de voksne.
Til slutt må vi skryte litt av oss selv, vi fikk kommentarer som " dere er det beste J11laget vi har sett" og en G11 trener som ba spillerene sine "se og lære" :-)

 

J11 borte mot Træff 15.06

J11 var i dag på Cecilienfryd og møtte et meget godt Træff-lag. Det ble tap med mange mål men jentene fortsetter den fine fremgangen de har hatt i hele år. Nå er det kamp-pause i sommerferien og muligheter for å komme enda sterkere tilbake til høstsesongen. Det ble dessverre ingen bilder i dag da fotografen skalv av kulde og regn i 10 grader i Molde. :)

Morten Løken.

 

J11 borte mot Træff 15.06

J11 var i dag på Cecilienfryd og møtte et meget godt Træff-lag. Det ble tap med mange mål men jentene fortsetter den fine fremgangen de har hatt i hele år. Nå er det kamp-pause i sommerferien og muligheter for å komme enda sterkere tilbake til høstsesongen. Det ble dessverre ingen bilder i dag da fotografen skalv av kulde og regn i 10 grader i Molde. :)

Morten Løken.

 

Abbonér på denne nyhetsmatingen
Byger

5°C

Vestnes

Byger

Luftfuktighet: 83%

Vind: 33.80 km/h

  • Rain
    03 Jan 2019 6°C 4°C
  • Byger
    04 Jan 2019 7°C 6°C