Logg inn
Geirr Eggen

Geirr Eggen

URL-adresse:

J16 hjemme mot Chatlottenlund 13. januar

VVIL J16 hadde sin andre kamp i Toppserien, hjemme mot Charlottenlund.

Charlottenlund er en av de store klubbene, og er vel kjent med å ha meget gode lag. Men våre jenter gikk på med fullt trøkk. De møtte er meget offensivt forsvar, men jentene har trent godt og har begynt å finne gode løsninger på dette. Angrepsmessig fungerte det bra fra start. Også forsvaret fungerte meget bra. Absoutt fortjent at jentene ledet med et par mål 10 minutt før pause, men Charlottenlund scoret fire kjappe på tampen så pauseresultatet ble 12-14.

I andre omgang var Charlottenlund tydelig skjerpet, og rykket ganske raskt i fra. I tillegg såg vi at jentene våre slet litt med uttelling i angrep, og et forsvar som slet betydelig. 17 minutt ut i andre omgang låg de under 20-26, men plutselig var det ett eller annet som skjedde med jentene, og en formidabel opphenting startet. Samtllige skudd på mål satt 100%, og forsvaret ble rett og slett utrolig bra, og reslutatet ble uavgjort 28 - 28, en uhyre sterk prestasjon!

Geirr Eggen.

 • Publisert i J2001
 • 0

Ny ledelse i VVIL Fotball

Ny ledelse i VVIL Fotball.

Det nevnes at ledelsen i VVIL Fotball er blitt endret;

 • Frode Lien blir ny leder i VVIL Fotball
 • Alexander Connor fortsetter som trener for A-lager, Sportslig ansvarlig, og ansvarlig for aldersbestemt fotball
 • Knut Øvind Hoem blir leder i Senior Fotball
 • Vegard Ellingseter blir økonmiansvarlig

Mer om dette etterhvert.

Over 130 000,- i Grasrotandel i 2017

I følge tall fra Norsk Tipping, har Vestnes Varfjell IL i alt mottatt over 133 000,- i Grasrotandel i 2017.

Dette er særdeles positivt, og klubben er meget takknemlig for alle som har valgt å gi sin andel til Vestnes Varfjell IL.

Ønsker flere å gjøre dette, kan en gå til denne linken i Norsk Tipping, eller sende "Grasrotandelen 970946705" som SMS til 2020.

J16 borte mot Stranda 7. januar

J16 var på Stranda søndag 7. januar for årets første kamp i Toppserien avd. 1.

Å spille kamp mot Stranda har de siste kampene vært veldig jevnt, der begge lag har gitt maksimalt for å vinne. Også denne gangen gikk jentene på banen med skikkelig fokus og med skikkelig tempo fra start. Forsvaret satt godt, og angrepet fungerte meget bra. Også Stranda startet bra, og begge lag låg helt jevnt frem til pause med resultatet 10-10.

Etter pause satte våre jenter om mulig inn et enda høyere tempo, og de begynte sakte men forsiktig å dra i fra. Stranda tok innpå i en periode, men våre jenter var klart best særlig i andre omgang, og dro i land en sterk 23-19 seier.

Geirr Eggen.

 

 • Publisert i J2001
 • 0

Treningskamper for Damelaget og J16

Lørdag 30. var Modle HK Elite J18 på besøk i Vestneshallen for å møte VVIL's Damelag og J16 til treningskamper.

Første kamp var mot damelaget, og dette ble lenge en spennende og jevn match, der damelaget holdt førlge med Moldes J18 helt til pause. Men tidlig i andre omgang satte Molde inn ett rykk, og kontrollerte resten av kampen rimelig greit inn til en 32-24 seier. Damelaget var noe redusert siden mange spillere er i jobb ol, men Ingrid Helene og Marie fra J16 hjelpte til. I tillegg var Lone hjemme og var også med å bidrog.

Andre kampen var mellom VVIL's J16 og Moldes J18 lag.
J16 var nok veldig redusert med både skader og sykdom, men fikk god hjelp av Caroline, Ida og Gabija og Lone fikk ikke slippe unna denne kampen heller. Molde dro i fra etter at det stod 2-2 tidlig i kampen, og var raskt oppe i en solid ledelse. Etter pause greide J16 en periode å holde tritt med Molde, og ledet for så vidt 2 omgang en god periode. Men Molde har noen solide nøkkelspillere som virkelig tok tak og reslutatet 36-17 bekrfter vel det rimelig greit.

Men, det er uansett alltid noe positivt å ta med på alle kamper.
Mia har vært lenge ute med skade, men kom inn på banen og scoret en straffe. Det var første scoring i kamp på ett år og en måned og 10 dager, og det er veldig positivt at det nærmer seg at Mia kan begynne å trene for fullt igjen.
I tillegg var det første kamp til Silje Melsæther (på bildet over sammen med Vivian) etter at hun meldt overgang fra Molde til Vestnes. Silje er som kjent 'halvt Vestnesing', og på bakgrunn av partnerskapsavtalen mellom Molde og VVIL vil hun kunne spille både på Molde's J18 og VVIL's J16. Dette tror vi vil bli positivt både for Silje og for VVIL's J16.

vvil.no - nytt design - samme funksjonalitet

Websidene til vvil.no har fått et litt nytt design.

Funksjonaliteten skal være den samme, og de fleste menyvalg skal også ettervert være de samme.
Flere av menyvalgene er muligens blokkert (ingen reaksjon), men det er kun midlertidig til alle menyvalg er sjekket ut. Det er også en del oversettelse - som en ser er det noen moduler med engelske menyer og informasjoner. Dette vil bli korrigert fortløpende.

Forhåpentligvis er den nye malen som benyttes mye bedre til mobil og brett. En ser at det ikke er helt på plass med standard valg, men dette vil bli tilpasset etterhvert.

Damelaget arrangerte årets juleavslutning

Damelaget var årets arrangør av juleavslutningen.

Det var mye fin håndball, der en fikk se mange flinke fra minihåndball, J10 og J11, J12 mot G12. J13 og J14 var samensatt som to lag mot hverandre. J16 spilte mot flere av trenerne og det hele avsluttet med en kamp mot noen av sponsorene. Det to siste kampene ble nok mer preget av show, og både spillere, dommere og sekreteriat bidrog til en særdeles god stemining både på og rundt bana. I tillegg fikk fotballspillerne fra J13 utdelt diplom som kretsmestere i årets fotballsesong. Trond Strandmann fikk også en velfortjent opperksomhet for arbeidet han har lagt ned i hallen og i styringsgruppa.

I tillegg til mye fin håndball, var også kiosken utvidet med bl.a. en god julegrøt som ble veldig populær. Sekreteriatet var også styrt av damelaget, og alt i alt en veldig fin ettermiddag med mye god underhldning og god stemning.

Årsfest & Julebord i VVIL 9. desember

Lørdag 9. desember var det igjen den årlige årsfesten i VVIL, og igjen ble denne avholdt på Vestnes Fordhotell.

Som vanlig mye god mat og særldeles god stemning. Laget fikk en presentasjon fra den nye banksjefen i Sparebanken Møre - Jan Myren, som presiserte ønske om å fortsatt bidra til klubben som hovedsponsor. Dette til stor jubel og applaus fra medlemmene som var til stede. I tillegg så hadde banksjefen et ekstra bidrag til klubben på hele kr. 20 000,-. Som nevnt i andre sammenhenger så har J16 fått en ekstra stor økonomisk utfording med tanke på deltagelse i Bringserien, og derfor var spesielt kjekt å få vite at dette er midler som skulle tilfalle J16. Dette ble mottatt av Liv Ingrid Øverås som takket for gaven på vegne av laget.

I tillegg ble det som vanlig en rekke fine utmerkelser til fotballgruppa, presentert av Knut Øyvind Hoem. Deriblant utmerkelser til Vegar Skare for 100 kamper for A-laget, Elling Olafsen og Tommy Andreassen for 200 kamper og Alexander Connor for 300 kamper for a-laget. Prisen for årets unge spiller gikk til Fredrik Sivertsen Bergslid, og spillergruppa hadde utnevnt Elling Olafsen årets spiller. Morten Løken hadde også med utmerkelser fra håndballgruppa, og Caroline Gjlesten som var tilstede ble trukket frem for meget godt arbeid som engasjerende inspirator, trener for damelaget og andre lag og som utøvende spiller.

Den formelle delen ble også i år trygt ledet av Joar Kirkeslett.

Forøvrig vil jeg benytte anledningen til å takke for oppmerksomheten i form av blomster og en gavesjekk jeg fikk som ansvarlig for vvil.no.

 Bilder: Joar Kirkeslett og Kari Solevågseide.

VVIL's J16 i Bringserien!

Bak fra venstre: Rikke Sofie Løvik, Astrid Hestnes, Ine Solevågseide, Ingrid Helene Vikås, Marie Øverås, Kristin Ellingseter og Mia Kavli Sylte.
Midt fra venstre: Anette Øverås, Malin Johanne Lien, Hanne Nakken Kjærstad, Iselin Lien Eggen, Emilia Frisk Azour og Martine Aas.
Fremme: Geir Ove Robertset og Vivian Skotte.

VVIL's J16 er nå kvalifisert til den nasjonale Bringserien!

J16 var i Stjørdal denne helgen for siste runde med kvalifiseringkamper til Bringserien. Bringserien er den nasjonale serien for J16.
Utgangspunktet var klart, etter 10 spilte kamper i høst, må jentene ta ett poeng av åtte mulige i helga men utfordingen var at de skulle møte de fire beste lagene i toppserien så langt.

Første kamp lørdag var mot serielederen Klæbu, kanskje den kampen som ble ansett som den tøffeste motstanderen, og det var ikke i denne kampen en antok jentene skulle ta poeng. Kanskje nettopp derfor ble dette er kjempe god kamp av jentene. Særlig forsvarspillet og en super keeper gav Klæbu en skikkelig overraskelse. Riktig nok dro Klæbu fra med en 13-8 ledelse til pause, men jentene kom på banen i andre omgang med ny giv og fortsatt en iherdig kjemping. Jentene holdt stand og greide andre omgangen uavgjort. Resultatet ble til slutt en 26-21 seier til Klæbu. Selv med tap var dette en meget god prestasjon av jentene mot et uhyre sterkt Klæbulag.

Andre kamp på lørdag var mot Byåsen, og nok en kamp mot et topp lag. Laget vårt er fra før noe tynt pga. skader, og situasjone ble ikke bedre med at Emilia måtte forlate banen med skade i Klæbukampen. Men Astrid - som ikke har spilt en kamp siden juni pga skade - er nettopp blitt friskmeldt, og stilte opp. Og det skal hun ha full honnør for! Hun og resten av laget var fast bestemt på at det skulle avgjøres i denne kampen. Samme solide forsvaret og supre keeprspillet fortsatte, og et meget godt angrepspill. Jentene ledet faktisk kampen 9-7 til pause, og i andre omgang fortsatte de med om mulig enda kvassere både i angrep og forsvar. I løpet av andre omgang var de oppe i en 4-måls ledlese, men i de siste minuttene satte Byasen inn det siste de hadde, og greide etterhvert å utligne ledelsen, og score sitt siste mål i kampen. Kampen endte 17-17 og jentene tok det ene poenget de trengte og var dermed kvalifisert til den nasjonale Bringserien. Det tok et par sekunder før dette gikk opp for spillerne, men etterhvert ble jublebrølene både på banen og på tribunen relativt merkbart...

Søndag skulle de to siste kampene spilles.
Første kamp var mot Stjørdal, og enkelt forklart var nok dette en av de svakeste kampen jentene har hatt i høst. Det var kort og godt lite som fungerte, og en utladning fra dagen før må nok nok ta en god del av dette. Kampen endte med en 26-12 seier til Stjørdal.

Andre kampen på søndag var mot Strindheim, og her fungerte alt så mye bedre igjen. Både angrep og forsvar var veldig bra, og jentene holdt følge helt til de siste minuttene av første omgang, og låg bare tre mål bak til pause. I andre omgang satte Strindheim inn et særdeles godt og hurtig angrepspill og fire kjappe mål satte nok våre jenter litt ut. Uansett, jentene kjempet tappert men måtte til slutt se seg slått av et godt Strindheim lag med resultatet 29-17.

Det ble en fantastisk helg der deltagelse i Bringserien ble et faktum, og ikke minst fikk jentene prøvd seg mot det som for tiden er de aller beste lagene i regionen. I tillegg til de sportslige, var også det sosiale et viktig poeng, og helgen startet fredagskvelden med en felles julebuffet med hele gjengen. Takk til Kristin Pettersen som fikset dette!

Jentene har igjen satt kubbrekkord. Aldri har noen lag i Vestnes Varfjell IL nådd så langt, og det er helt utrolig hva jentene har oppnådd. Det er mange som sikkert har hatt en finger med i dette, men først og fremst er det jentene selv som har prestert over tid, og det med hjelp og styring av et godt trenerteam og dyktige lagledere, og en iherdig supporterjeng av veldig engasjerte famliemeldlemmer og venner. Og for ikke å glemme lojale sponsorer! Både klubbens hovedsponsorer og lagets egne sponsorer har også en betydelig del i denne suksessen.
Bringsereien vil nok gi en ekstra utfording i tillegg til det sportslige. Jentene kan like gjerne måte reise til Bodø som til Kristiansand, Bergen eller Hamar. Det vil uansett bli en stor økomisk utfordring for laget, men supporterjengen er klar for å gå igang med en rekke dugnader, og en håper at de blir tatt godt i mot når de dukker opp i forskjellige anledninger fremover. Så får vi også også håpe at klubben finner litt ekstra midler, og utfordrer gjerne også Vestnes kommune i denne sammenhengen.

Geirr Eggen.

 • Publisert i J2001
 • 0
Abbonér på denne nyhetsmatingen
Skyet

0°C

Vestnes

Skyet

Luftfuktighet: 57%

Vind: 11.27 km/h

 • Skyet
  19 Jan 2018 0°C -2°C
 • Skyet
  20 Jan 2018 -1°C -3°C