Logg inn
Administrator

Administrator

Takk til Sparebanken Møre

Tusen takk til Sparebanken Møre for gaven vi fikk utdelt på årsfesten 7.12.19

Vestnes Varfjell IL er stolt av å ha Sparebanken Møre som generalsponsor. Bidragene gjennom året kommer alle gruppene i idrettslaget til del.
Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet i året som kommer og ønsker alle GOD JUL og GODT NYTTÅR!

40 000 i Teft-midler til Fit4U

Fit4U har motatt 40 000,- i form av TEFT-midler fra Sparebanken Møre.
I tildelingsbrevet ståre det bl.a.:
Vi ønsker å verdsette gode idéer og prosjekt som er med på å gjøre lokalmiljøet vårt til et attraktivt sted å bo og leve. Dette synes vi Vestnes Varfjell Idrettslag bidrar til.

Sparebanken Møre har derfor gleden av å tildele prosjektet Treningsutstyr kr 40.000,-

Vestnes Varfjell m/ Fit4U takker for støtten!

  • Publisert i Fit44U

Digitalt klubbkort hos Sport1 Tomra

Hei Alle sammen,

Da er vi endelig klar med kunderegistrering pr klubb.

Det er viktig at vi får inn alle medlemmene som har/skal ha fordeler hos oss i systemet.
Da vet vi hvem som skal ha klubbrabatter og kan følge salgene.

Ber derfor om at denne informasjonene deles på hovedsiden til klubben samt til undergruppene med oppfordring til å registrere seg i vår kundeklubb med link til klubben sin.

Alle medlemmer går da inn på linken de tilhører.
De får en kode på mobil og oppretter sin side eller linker klubbavtalen til sin allerede opprettet side.

Vi vil fra nå spør i kassen vedr. dette
Vi har også en qr kode i kassen som vi kan hjelpe med rask registrering om de ikke er gjort.

Med vennlig hilsen
Eva Langstein.

Registrere deg som medlem

Du kan nå registrere deg direkte som medlem i Vestnes Varfjell, samt betale medlemskontingent sportsavgift direkte - enten via den ny-utviklede webprotalen, eller via Min Idrett.

Den nye portalen finner du ved å klikke på denne linken.

Merk følgende:

  • Er du ikke opprettet som bruker i Min Idrett, velger du Ny Bruker.
  • Er du allerede bruker av Min Idrett, benytter du navn og passord som du benytter i Min Idrett pålogging.
  • Skal du registrere ditt barn under 15 år, må du som foresatt først registrere deg, for deretter legge til personen under 14 år.
  • En videoguide kan du se ved å klikke på denne linken.

Du kan også foreta innmelding via eksisterende Min Idrett.

For en beskrivelse på dette, åpne en pdf-fil med denne linken.

Terminlister for sesongen 19/20

Terminliste for håndballsesongen 2019/20 er nå publisert.
Det vil kunne komme endringer på terminlistene, så det anbefales at alle som vil følge VVIL Håndball skaffer seg appen Min Hndball

  • Min Håndball for Android mobil fra Play butikk
  • Min Håndball for Apple via Apple Store

Med appen installert, så er det bare å søke opp Vestnes Varfjell IL, og legge til (alle) lagene en vil følge.

Alternativt er å kopiere følgende linker inn som favoritter på netteleseren din:

Følg også med på disse websidene - vvil.no - for oppdateringer og referater fra VVIL Håndball.

Oppsummering fra en hektisk håndballhelg

12 søndag på Balduscup. Jentene måtte opp 5.45 søndagsmorgen for å gjøre seg klar til 16-del finale i jorekstadhallen mot Lånke fra Stjørdal. Jentene var skikkelig trøtte og slitne men våknet sakte men sikkert under oppvarmingen. Ved kampstart gikk vi rett i angrep og det viste seg tidlig at dette skulle bli seier. Vi vant 18-4 etter fantastisk angrep spill med kontringer og fine innspill til strek, keeper og forsvarsspillet var også veldig bra og jentene fikk en god start på dagen. I 8-dels finalen møtte de Rolvsøy 1 fra Østfold/Fredrikstad i Kristinshall. Dette ble en thriller av en kamp der lagene fulgte hverandre hele veien og vi utlignet til 9-9 rett før slutt og fikk spillerforlengelse. Første målet vinner, der Rolvsøy vant myntkastet og fikk begynne med ball. De gikk i angrep og fikk frikast og utvisning på en av våre spillere. Med en mindre på banen var spenningen ekstrem for engasjerte foreldre på tribuna men i neste trekk skjøt Rolvsøy over og vi vant ballen. Der gikk vi i angrep og scoret og gikk dermed videre til enorm jubel. Gledestårene trillet på jentene og tilskuerene fra VVIL hadde problemer med å lande et øyeblikk. En 2 timers pause til kvartfinale mot Heimdal var kjærkomment for slitne jenter. Kampen mot Heimdal gikk i Skogenhallen der vi slo Lillehammer dagen før men dessverre fikk vi ikke like myndige dommere i denne kampen. Det var nok litt begge veier men jentene (og foreldre) følte seg litt vekkdømt etter et meget surt 8-7 tap. Dermed var cupen over for J12 som har gjort en kjempeinnsats i årets sesong med kvartfinale i Baldus cup og avdelingsmester  J12. Tusen takk til June Skotte Nyheim og Anne Lise Ulvestad for alt de har gjort for jentene gjennom sesongen.

Frode Lien


Denne helga i stilte vi  med et j-15 lag og et j-14 lag på Baldus cup på Lillehammer.

J-14 kom på andreplasss i sin gruppe. Vi var uheldige og traff et godt Selbu lag i 1/16 finalen. Det ble et 3 måls tap mot laget som kjempet seg helt fram til finalen.

J-15 kom på første plass i sin gruppe. Søndagen startet med seier mot Langevåg og så mot Lillehammer. I semiinalen ble cupvinner Asker litt for sterke og det ble et knepent tap (6-5).

Geirr Håvard Ellingseter


I tillegg til 3 lag i aksjon på cup i helga har vi hatt dommere både på Balduscup, Steinkjercup og Rosecup. Malin Johanne og Emilia har dømt over 20 kamper på Balduscup med G13 finalen som høydepunkt. Joar Kirkeslett har dømt Rosecup med sin faste makker og de fikk blant annet finalen for J14. Kristin Hestnes har dømt nesten 30 kamper på Steinkjer med J14 B-finale og J12 A-finale som de gjeveste kampene. En stor takk til dommerne som reiser rundt og representerer VVIL.
Noen tidligere Vestnesjenter har vært i aksjon for Molde sitt 3. divisjonslag som sikret opprykk til 2. divisjon kommende sesong etter storspill i kvalifiseringen.
Alt i alt en veldig aktiv helg for håndballinteresserte på Vestnes

Morten Løken.

Abbonér på denne nyhetsmatingen