Logg inn

Årsfest & Julebord i VVIL 9. desember

Lørdag 9. desember var det igjen den årlige årsfesten i VVIL, og igjen ble denne avholdt på Vestnes Fordhotell.

Som vanlig mye god mat og særldeles god stemning. Laget fikk en presentasjon fra den nye banksjefen i Sparebanken Møre - Jan Myren, som presiserte ønske om å fortsatt bidra til klubben som hovedsponsor. Dette til stor jubel og applaus fra medlemmene som var til stede. I tillegg så hadde banksjefen et ekstra bidrag til klubben på hele kr. 20 000,-. Som nevnt i andre sammenhenger så har J16 fått en ekstra stor økonomisk utfording med tanke på deltagelse i Bringserien, og derfor var spesielt kjekt å få vite at dette er midler som skulle tilfalle J16. Dette ble mottatt av Liv Ingrid Øverås som takket for gaven på vegne av laget.

I tillegg ble det som vanlig en rekke fine utmerkelser til fotballgruppa, presentert av Knut Øyvind Hoem. Deriblant utmerkelser til Vegar Skare for 100 kamper for A-laget, Elling Olafsen og Tommy Andreassen for 200 kamper og Alexander Connor for 300 kamper for a-laget. Prisen for årets unge spiller gikk til Fredrik Sivertsen Bergslid, og spillergruppa hadde utnevnt Elling Olafsen årets spiller. Morten Løken hadde også med utmerkelser fra håndballgruppa, og Caroline Gjlesten som var tilstede ble trukket frem for meget godt arbeid som engasjerende inspirator, trener for damelaget og andre lag og som utøvende spiller.

Den formelle delen ble også i år trygt ledet av Joar Kirkeslett.

Forøvrig vil jeg benytte anledningen til å takke for oppmerksomheten i form av blomster og en gavesjekk jeg fikk som ansvarlig for vvil.no.

 Bilder: Joar Kirkeslett og Kari Solevågseide.

Mer i denne kategorien Skibyttedag nov. 2017 »
Skyet

7°C

Vestnes

Skyet

Luftfuktighet: 73%

Vind: 35.40 km/h

  • Rain
    18 Okt 2018 7°C 5°C
  • Rain
    19 Okt 2018 8°C 6°C